![]() |
#581 |
![]() saolasın güzel kardeşim
enlerinde yer verdiğin için teşekkür ederim... |
|
![]() |
![]() |
#582 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#583 |
![]() yeni sayilirim aslinda ama bende bi liste yapiyim dedim
![]() |
|
![]() |
![]() |
#584 |
![]() eddie ve aksavaşçı kardeşlerim beni çok mutlu ettiniz
|
|
![]() |
![]() |
#585 |
![]() En İyi Aktif Üye: özgün genç, Enginer, benide kapatın, Feyza
En İyi Yardımsever Üye:Ümitli bekleyiş, En İyi Ciddi Üye:Lügat, tunahan En İyi Şair Üye:Necip fazıl,Ayşe berra,Nazende En İyi Çok Rastladığınız Üye:Akşavaşcı,mavera,Feyza,anatolia,Rdönmez,Alemdar,ya vuz sultan selim,sesli34,ümitli bekleyiş, Duyguselü En İyi Sevdiğiniz Üye:özgüngenç, Ayşe berra,futuvvet,tunahan,oğuzdesouza,Nusret, Hüdaverdi ![]() En İyi Fanatik Üye:Feyza,Ben ve tüm Fenerbahçeliler En İyi Başbelası üye:Politikacı, En İyi Geveze Üye:ümmü seleme En İyi Karizmatik Üye:BEnide kapatın En İyi Kibar Üye:Ayşe berra,Nusret,AK zeynep En Kaba Üye: En İyi Komik Üye:Duyguselü En İyi Daimi Üye:Ben,merve,mavera,lügat,suskun prenses,AK Zeynep En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Rdönmez,hüdaverdi En İyi Yavaş Paylaşım Üye:Lügat,Feyza En İyi Paylaşımcı Üye: En İyi Sevilen Üye:Mavera,lügat,engineer,özgüngenç,duyguseli,ayşe berra,AK zeynep En İyi Sevimli Üye: En İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye:Yalçın En İyi Sabırlı Üye:Parabol En İyi Sakin Üye:Murat kurt,Kardelen 007 En İyi Bayan Üye:eddie,anatolia,efser,politikacı,duyguseli,ayşe berra, ha lee,nihal 1990,AK kelebek,dildade,tuğba007 En İyi Erkek Üye:Özgün genç,engineer,futuvvet,Alemdar,benidekapatın,Maver a,Gölge,Tunahan,romaküdüs,sadeceali En İyi İmza: En İyi Nick:GFB En İyi Efendi Üye: En Muhalefet üye:Kemalist59 ve milli görüşcüler En Bilimsel üye:Yalçın,asimov En Tekrarcı üye:Duyguseli En iyi en küçük üye:oğuzd.. En Çok istekte Bulunan Üye |
|
![]() |
![]() |
#586 |
![]() teşekkürler jonathan749 kardeşim
|
|
![]() |
![]() |
#587 |
![]() türkiye için akparti...sağol
|