![]() |
#1 |
![]() Bingöl'den kara haber
![]() 27 Nisan 2008 Pazar 11:27 Bingöl'ün Genç İlçesi Servi Beldesi yakınlarında çıkan çatışmadan kara haber tez geldi. Yine şehit acısı yürekleri dağladı... Bingöl kırsalında terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 er şehit oldu, 1 asteğmen yaralandı. Bingöl'ün Genç ilçesi Suveren mevkisinde bir grup terör örgütü üyesi ile güvenlik güçleri arasında sabaha karşı çatışma çıktı. Çatışmada, Piyade Er Hasan Şahin ile Piyade Er Mustafa Tuluk şehit oldu, Piyade Asteğmen Emre Ülek, yaralandı. Yaralı Asteğmen Ülek, Elazığ Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şehitlerin cenazelerinin Elazığ Askeri Hastanesi'ne gönderildiği bildirildi. Şehitlerin bağlı olduğu birliğin Ağrı'nın Patnos ilçesinden terörle mücadele kapsamında görevlendirme ile Bingöl'ün Genç ilçesine gittiği öğrenildi. Kaynak: internethaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Rabbim ailelerine sabır versin.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() akşam haberlerine dikkat edin.şöle verecekler;
olayın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı,operasyona havadan helikopterler de destek veriyooooo.çok sıradanlaştı artık. ŞEHİT'lerimize ALLAH(C.C) dan rahmet diliyorum.necip TÜRK MİLLETİNİN başı sağolsun... askerlerimizi şehit eden pkk lı hayvanların ALLAH belasını versin. enikleri dağlarda gezen o ailelerin de ALLAH belasını versin. apo itini asamayan devlet yöneticilerinin de ALLAH belasını versin.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sizce teröre karşı hükümet gerekeni yapıyor mu?
Barzani ile Talabani ile yani eşkiyayla pazarlık yapılırcasına görüşmek doğru mu? Şehitlerin kemikleri bu ciddiyetsiz mücadeleden ötürü sızlamaz mı? Ben başka cevap yazmayacağım.Sizin görüşlerinizi takip etmek istiyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() arkadaşım iş hükümetle de bitmiyo.asker şimdi istese astırmazmı bu iti.rahmetli adnan menderes için verilen idam cezası milli birlik komitesine gittiğinde komite üyeleri ilk başta karşıydılar idamlara.ama asker baskı yapınca asıldılar.
zamanında ecevit hükümeti bu apo yu paketlenmiş halde kenya dan almasaydı böyle olmazdı.hiç olmazsa operasyonlardan birinde öldürülme ihtimali vardı.ama amerika teslim ederse sana şart koşar.sende koskoca adayı dayayıp döşeyip o ite tahsis edersin.işte bu siyasilere ben bela okuyorum... ayrıca idam kararının kaldırılması için oy veren vekilleri de hala hatırlıyorum.bu isimler sizinde canınızı sıkabilir.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|