![]() |
#1 |
![]() Diatta sağlık kontrolünde
Beşiktaş'ın Saint-Ettienne'den transfer ettiği Diatta İstanbul'a geldi...Menajeri ile birlikte gelen Diatta'yı Beşiktaş Kulübü'nden yetkililer karşıladı. Senegalli oyuncu havaalanında yaptığı açıklamada "Burada olmaktan çok memnunum, Beşiktaş büyük bir takım. Avrupa'da da böyle olduğu biliniyor. Türkiye liginden arkadaşlarım var. Eduardo ile görüştüm ve hep olumlu bilgiler aldım. Fransa'da Bordeaux'da yaşıyorum. Burada çok Türk arkadaşım var. Onlar da Türkiye ve Beşiktaş hakkında hep güzel şeylerden bahsettiler" dedi. Fransa'da sağlık kontrolünden geçmesine rağmen, Acıbadem Hastanesi'nde bir dizi tarama programına tabi tutulacak olan Diatta, sağlam raporu aldığı takdirde kulüp binasına geçerek medya önünde kendisini üç yıllığına Beşiktaşlı yapacak olan resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Sağlık kontrolünden geçti Öğle saatlerinde İstanbul'a gelen Senegalli savunma oyuncusuna Kadıköy'deki Özel Acıbadem Hastanesi'nde sağlık testleri yapıldı. Önce kan örneği alınan Diatta, daha sonra hastanedeki diğer servislerde kontrollerden geçti. Diatta'nın yarın sözleşme imzalaması bekleniyor. 02.08.2007 Kaynak : DHA ve AA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Takıma faydalı olacağına inanıyorum fransa sonuçta avrupanın sayılı liglerinden orda sürüklilik sağlamayı başarmış bi oyuncu takıma adapte olursa çok başarılı olcaktır ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|