AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-27-2008, 12:52   #1
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
Standart Protesto ediyorum...Çünkü...
Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez'e tecavüzcü diye iftira atanları ve bu yangına körükle giden kartel medyasını ve Vatan gazetesi yazarı Mustafa Mutlu Hüseyin Üzmez'e AKP'nin yazarı demesini protesto ediyorum... > > > > >

aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-27-2008, 13:16   #2
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
Vatan gazetesi yazarı Mustafa Mutlu birde kendi ağzından şöyle demiş;''Bu olayda bile AKP'yi işin içine sokmayı başardım.''
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 15:52   #3
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Tutuklanmış ama, YANİ İFTİRA DEĞİLE BENZİYOR. Hem kendini hemde muhafazakarları çok fena yaktı
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 16:01   #4
Kullanıcı Adı
turkiyeyim
BİZ KİMSEYE BAKMAYIZ DİYOSUNUZ CİNSEL İHTİCAYI SİZ BOTLEDİNİZ İŞTE 1 TANE SEVGİLİNİZ OLMAZ AMACİNSELİKTE İYİSİNİZ
Alt 04-27-2008, 20:08   #5
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
turkiyeyim Nickli Üyeden Alıntı
BİZ KİMSEYE BAKMAYIZ DİYOSUNUZ CİNSEL İHTİCAYI SİZ BOTLEDİNİZ İŞTE 1 TANE SEVGİLİNİZ OLMAZ AMACİNSELİKTE İYİSİNİZ
tabi bu işin altında kimlerin yattığını çok iyi biliyoruz. ALLAHtan korkan kimse böyle birşey yapmaz. sadce iftira atılarak ortalık karıştırılmak isteniyor. zamanında fadime şahin olaylarını nasıl derin devlet yönetim ortalığı karıştırdıysa yine aynı oyunu oynuyorlar. siz kimi kandırdığınızı zannediyorsunuz. bu işin içindende Ergenekon davası gibi solculara çıkacağına adım gibi eminiz. mantığınız şu çamur at izi kalsın. vesselam.... >
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 20:10   #6
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Alıntı:
turkiyeyim Nickli Üyeden Alıntı
kendinizi mi tanıttınız
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 21:20   #7
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Vatan Gazetesinin Manşeti ;

''Hüseyin Üzmez 14 yaşında ki kıza tecavüz etti...''

Manşetin Altında ki Açıklama;

''14 yaşında ki XY polise giderek Hüseyin Üzmez'in kendisine tecavüz ettiğini iddia etti...!

başka bişey demeye gerek yok sanırım...
Alt 04-27-2008, 21:22   #8
Kullanıcı Adı
oturanboğa
Alıntı:
hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Tutuklanmış ama, YANİ İFTİRA DEĞİLE BENZİYOR. Hem kendini hemde muhafazakarları çok fena yaktı
fadime şahini müslüm gündüzü önemle hatırlatırım...türkiye tarihinin en büyük 2 düzenbazı
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2008, 11:54   #9
Kullanıcı Adı
Müntesip
komik eger kızın annesinin ifadelerini okuduysanız bunun iftira oldugunu cok kolay anlarsınız ...
kadın diyor ki ;
"ben bu sahıs'ın yanında calışırken bana defalarca taciz de bulundu,sonra kızımı emanet ettim ona da tecavüz etmiş"
be hey kadın sormazlar mı sana ; seni taciz eden birine hangi akılla kızını emanet ediyorsun ??
ayrıca kadın'ın hüseyin beyin bankamatik kartından 350 ytl cektiği ve hüseyin bey'in bunlara maddi yardımda bulundugu söyleniyor..ailecek kiralık ev bakmaya gittikleri vs vs ...
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2008, 12:39   #10
Kullanıcı Adı
sesli34
bunun altından birşey çıkmaz ise iyi

insallah böyle birsey yoktur

insan yapmış yada yapmamış diyemiyor

çok kötü bir durum cenabı hak

iftiradan korusun
sesli34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)