AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-29-2008, 22:28   #11
Kullanıcı Adı
murat kurt
Standart • Siyonist Rejimden Hunharca Çocuk Katliamı
İsraili ya meclisimizde konuştururuz.Çıkar işbirlikleri kurarız ya da düşman olur savaşırız.Ya Filistinin yanında savaşalım.Ya da diplomatik olarak Filistini koruyalım.
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-29-2008, 22:33   #12
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
ALLAH rahmet eylesin
Kahrolsun İsrail ve Siyonizm
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 00:27   #13
Kullanıcı Adı
Akıncı_Gençlik
Vay be neymiş bizim başbakanımız =)

memeden kesilmemiş el kadar bebelerin katili birinin meclisimizde konuşması türkiye cumhuriyeti tarihinin utancıdır. türkiye insanını israilin zamanında tanınması bağımsızlık savaşı sırasında cezayiri değil de fransayı desteklemiş olmamız kadar tarih önünde sorumlu kılacak ayıptır bu

ama haklısınız hamas liderlerini kargo kapısından postalayan akpnin hiç şaşırtmayan gurur! verici son uygulamasıdır bu sözüm ona abbas da konuşuyor ancak o filistinin hangi tarafını temsil ediyor?

Akıncı_Gençlik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 00:30   #14
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Ne babayiğit gençlerimiz varmış böyle, Kara Murat, bu akıncıların hanında halt etmiş.

Hem kendisi söylüyor, Türkiye'nin İsrail'i tanıdığı zamanları, ve demek ki o zamanın şartlarını biliyor. Şimdide, açıktan savaş istiyor İsrail'e ... Görüşmeleri kabüllenemediğine göre ...

Bence Başbakan'ın görüşmeside, meclise kabülüde yanlıştır. Yeni Kara Murat'ımızı İsrail üzerine gazaya göndererek Tiz zamanda fetih haberlerini beklemek gerekmektedir. ;)

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 00:39   #15
Kullanıcı Adı
Akıncı_Gençlik
EyvAllah kardeş sizin gönlünüz el veriyorsa buna

yüce yehova zat-ı alilerine zeval vermesin de daha çok konuşsun konuşsun ki ağzındaki kan kokusu meclise yayılsın

Ne de olsa başbakanımız yaptıysa doğrudur :-*
Akıncı_Gençlik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 00:43   #16
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Sizde bir miting daha düzenleyin Çağlayan'ın göbeğinde. Kahrolsun İsrail, Yaşasın Filistin ! Yerel seçimler yaklaşıyor nasıl olsa ;)

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 01:04   #17
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Cezayir'e karşı Fransa'yı desteklememiz Türkiye'nin ayıbıdır. Ancak şimdi durum daha farklı. Türkiye dağ başında tek başına yaşayan bir ülke değil. Gönlümüzden geçenleri öyle birden yapmamız kolay değil. Bütün Dünya Halid Meşal'e terörist diye bakarken hükümetimizin Halid Meşal'i Ankara'ya davet edebilmesi ve görüşmeler yapılmasını 'kargo kapısı' diye nitelemek nankörlüktür.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 01:18   #18
Kullanıcı Adı
Bostancı
İsrail gözümüzün önünde kardeşlerimizi öldürüyor sonra'da meclisimize adamını gönderip bizimle dalgasını geçiyor ;)
İsraille ilişkiler kesilmediği müddetçe büyük bir vebal altındayız..neyse ki biz sorumlu değiliz bu işte
Bostancı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-30-2008, 01:21   #19
Kullanıcı Adı
murat kurt
Neden hep pankart ağızlı konuşuyoruz.Neden siyaseti anlamıyoruz.Ben her gün İsrailin kahrolması için dua ediyorum.Nefretimi ölçemezsin.Filistine nasıl yardım edebiliriz diye düşünüyorum.Türkiye olarak ne yapmalıyız sence AKINCI savaşa mı girelim?Eğer savaşa dahil olursak ben koşa koşa giderim.Ama şu anda siyaseti tercih ediyor Türkiye.Belki gerçekten yeterince yardım edemiyor Filistine.Ama deniyor.Çalışıyor.Ama ben de tam anlamıyla savunamam Türkiyenin duruşunu.Daha fazla tepkisini göstermeli.
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)