![]() |
#11 |
![]() İsraili ya meclisimizde konuştururuz.Çıkar işbirlikleri kurarız ya da düşman olur savaşırız.Ya Filistinin yanında savaşalım.Ya da diplomatik olarak Filistini koruyalım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() ALLAH rahmet eylesin
Kahrolsun İsrail ve Siyonizm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Vay be neymiş bizim başbakanımız =)
memeden kesilmemiş el kadar bebelerin katili birinin meclisimizde konuşması türkiye cumhuriyeti tarihinin utancıdır. türkiye insanını israilin zamanında tanınması bağımsızlık savaşı sırasında cezayiri değil de fransayı desteklemiş olmamız kadar tarih önünde sorumlu kılacak ayıptır bu ama haklısınız hamas liderlerini kargo kapısından postalayan akpnin hiç şaşırtmayan gurur! verici son uygulamasıdır bu sözüm ona abbas da konuşuyor ancak o filistinin hangi tarafını temsil ediyor? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Ne babayiğit gençlerimiz varmış böyle, Kara Murat, bu akıncıların hanında halt etmiş.
Hem kendisi söylüyor, Türkiye'nin İsrail'i tanıdığı zamanları, ve demek ki o zamanın şartlarını biliyor. Şimdide, açıktan savaş istiyor İsrail'e ... Görüşmeleri kabüllenemediğine göre ... Bence Başbakan'ın görüşmeside, meclise kabülüde yanlıştır. Yeni Kara Murat'ımızı İsrail üzerine gazaya göndererek Tiz zamanda fetih haberlerini beklemek gerekmektedir. ;) VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() EyvAllah kardeş sizin gönlünüz el veriyorsa buna
yüce yehova zat-ı alilerine zeval vermesin de daha çok konuşsun konuşsun ki ağzındaki kan kokusu meclise yayılsın Ne de olsa başbakanımız yaptıysa doğrudur :-* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Sizde bir miting daha düzenleyin Çağlayan'ın göbeğinde. Kahrolsun İsrail, Yaşasın Filistin ! Yerel seçimler yaklaşıyor nasıl olsa ;)
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Cezayir'e karşı Fransa'yı desteklememiz Türkiye'nin ayıbıdır. Ancak şimdi durum daha farklı. Türkiye dağ başında tek başına yaşayan bir ülke değil. Gönlümüzden geçenleri öyle birden yapmamız kolay değil. Bütün Dünya Halid Meşal'e terörist diye bakarken hükümetimizin Halid Meşal'i Ankara'ya davet edebilmesi ve görüşmeler yapılmasını 'kargo kapısı' diye nitelemek nankörlüktür.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() İsrail gözümüzün önünde kardeşlerimizi öldürüyor sonra'da meclisimize adamını gönderip bizimle dalgasını geçiyor ;)
İsraille ilişkiler kesilmediği müddetçe büyük bir vebal altındayız..neyse ki biz sorumlu değiliz bu işte |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Neden hep pankart ağızlı konuşuyoruz.Neden siyaseti anlamıyoruz.Ben her gün İsrailin kahrolması için dua ediyorum.Nefretimi ölçemezsin.Filistine nasıl yardım edebiliriz diye düşünüyorum.Türkiye olarak ne yapmalıyız sence AKINCI savaşa mı girelim?Eğer savaşa dahil olursak ben koşa koşa giderim.Ama şu anda siyaseti tercih ediyor Türkiye.Belki gerçekten yeterince yardım edemiyor Filistine.Ama deniyor.Çalışıyor.Ama ben de tam anlamıyla savunamam Türkiyenin duruşunu.Daha fazla tepkisini göstermeli.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|