04-03-2008, 02:34 | #1 |
işte sevipte bağrımıza bastığımız ünlüler
Salak olabilirim ama ~{}~YASAK KELİME~{}~ asla.... ASENA
Ben meme kanserine şahsen karşıyım.... SİNEM GÜVEN Mozart Türkiye'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz.....EMRAH Allahı size emanet ediyorum.... TANSU CILLER Tüneli kaçmak için mi kazdınız .... REHA MUHTAR İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltereden arıyor.... A TAKIMI Kendime ait görüşlerim çok güçlü görüşlerim var ama onları her zaman onaylamıyorum..... CORC W BUSH Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı....KANAL D ANA HABER Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar....BEYAZ 23.Yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dram...Q KIZI REYHAN Cinayetler dışında en düşük suç oranına sahibiz..... WASHINGTON D.C. VALİSİ MARION BARRY Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatimizin önemli bir bölümünü kaybederiz ....BROOKE SHIELDS Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN Cumhuriyet 1927 yılıda ilan edildi ......Tuğba OZAY Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....NİHAT DOGAN Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz......ELIFNAĞME
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-05-2008, 00:54 | #2 |
yaaa bu kadar saçma şeler sölemiş olamzlar üzülüm şimdi onların adına :D :D
|
|
04-05-2008, 01:06 | #3 |
seviyelerini belli etmişler..
|
|
04-05-2008, 09:35 | #4 | |
Alıntı:
:D :D :D :D |
||
04-24-2008, 01:20 | #5 |
:D
|
|
04-24-2008, 01:32 | #6 |
Rahmetli Kemal Sunal'ın, Şaban tiplemesinde kullandığı deyimler bile bu kadar saçma değildi.
|
|
04-24-2008, 23:28 | #7 | |
Alıntı:
|
||
04-24-2008, 23:35 | #8 |
:D Ben bunların hiçbirini sevip bağrıma basmadım ama bu hallerinden sonra acıyıp azıcıcık ufacıcık destek olabilirim bush ve reha dışındakilere :D
teşekkürler + |
|
04-24-2008, 23:37 | #9 |
Tüneli kaçmak için mi kazdınız .... REHA MUHTAR
Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz......ELIFNAĞME Gülmekten öldüm ---- Birde şu var bunu unutmamak lazım,hiç aklımdan çıkmaz: helin avşar (hülyaavşarın kardeşi): laiklik çok güzel birşey,herşeyin laik olmasını istiyorum +1 |
|
04-24-2008, 23:43 | #10 |
Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatimizin önemli bir bölümünü kaybederiz ....BROOKE SHIELDS
:D :D :D (+1) |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|