![]() |
#1 |
![]() ![]() Kuluna göz verdin,gör beni dedin Dil verdin,bilene sor beni dedin Gönül verdin,hayra yor beni dedin Gördüm,sordum yordum sana yöneldim Nice dervislerle uzun söylestim Kör Kör bakan kullarinla eglestim Iyi kötü ne verdiysen paylastim Aldigim hisseyle sana yöneldim Bolca bolca verdin gönül asimi Müjdelerle yordun su göz yasimi Hic kimseye egmediyim basimi Yalniz sana egdim sana yöneldim Beser kazaninda pistim piseli Kimi üzgün gördüm kimi neseli Kimi döner durur aska düseli Pervaneler gibi sana yöneldim Kimi uykulara derince dalmis Kimisi kararsiz ortada kalmis Kimi seni arar kimide bulmus Bulanlardan oldum sana yöneldim Kimi derki varsa görünsün bize Kimi görmüs gelmis önünde dize Nasil göstermeli görmeyen Göze Görenlerden oldum sana yöneldim Bir ana serçenin ic güdüsünde Tavuz kuslarinin ince süsüsünde Nice örümcegin ak örtüsünde Hep seni gördüm sana yöneldim Bir lokma bir hirka hallere düstüm Herkesi dost bildim dillere düstüm Incecik dikenli yollara düstüm Kan revan icinde sana yöneldim Bir kitap gönderdin cümle aleme Tek hecesi bile gelmez kaleme Dedin;benden baska birsey dileme Satir,satir cözüp sana yöneldim Toprak verdin tohum verdin ekmeye Cile verdin dergahinda cekmeye O zengin sofranda kuru ekmege Razi ola ola sana yöneldim Yalin geldim yine giderim yalin Gördüm faydasi yok servetin malin Dünyada verdigin petegin balin Tadina bakmadan sana yöneldim ....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah razi olsun abi ne kadar sade ama icten ve guzel +
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yorumlar için Rabbim razı olsun her daim O'na yönelen kullardan olmak duasıyla .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() AMIN
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bolca bolca verdin gönül asimi Allah razı olsun kardeşim +Müjdelerle yordun su göz yasimi Hic kimseye egmediyim basimi Yalniz sana egdim sana yöneldim |
|
![]() |
![]() |