05-03-2008, 14:44 | #1 |
Yaşamak için ölmek zamanı değil,Yaşatmak için yaşama zamanı bizde!..
Mümin kadinlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kisimlari müstesna olmak üzere, zinetlerini teshir etmesinler. Bas örtülerini yakalarinin üzerine (kadar) örtsünler (Nur Suresi 31) Aglama Karanfil Beni de aglatma sil gözyaslarini Yeserecek Sevdan kutlu tohumlarla, körpe dudaklarda... Aldirma söylenen o sözlere Sen dagit etrafa mis kokunu UMUDU, SEVGIYI, ÖZLEMLERINI ve HASRETLERI Susadim karanfil cöllerde kavrulan kurumus toprak gibi Kelepce vurulmus yemyesil gövdene Ben ÖZGÜRLÜGE hasret... Aldirma söylenen o sözlere Sen dagit etrafa mis kokunu UMUDU, SEVGIYI, ÖZLEMLERINI ve HASRETLERINI... Onlar ne bilsin iffeti namusu, Onlar ne bilsin cenneti cehennemi, Onlar ne bilsin ALLAH (c.c.) sevgisini, Onlar ne bilsin Ahzap Suresini(59) Onlar ne bilsin gözyaşını, Onlar ne bilsin Dünya'ya gelme nedenlerini, Onlar ne bilsin duayı, Karanfiller ağlamayacak, Karanfiller ağlatılmayacak güç her zaman ALLAH'ın yanında olanda olacak.. Dualarımız bölük bölük Yaradan'a ulaşacak. Yaşamak için ölmek zamanı değil, Yaşatmak için yaşama zamanı bizde!..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |