05-02-2008, 20:36 | #11 |
Başörtülü Doktorlar Salondan Çıkartıldı
Atalarımıza yazık asıl.Ne çile çekip kurtardılar bu ülkeyi.Aç,susuz,silahsız kazandılar zaferi ama evlatları çile çekiyor.
İçimizdeki fransız tohumları yüzünden. Hata bizde,iyice temizleyemedik ülkeyi düşmandan!.. |
|
05-02-2008, 20:38 | #12 | |
Alıntı:
|
||
05-02-2008, 20:44 | #13 |
Başı örtülü bir kadının başarısını çekemeyenler basit oyunlarla o doktoru yıldırmaya çalışıyorlar yazık .... !!! >
|
|
05-02-2008, 20:58 | #14 |
Resulullah Kabenin önünde Kur'an okumak üzere (Yasin, Rahman, Taha rivayetleri var.) "Bunu kim okuyacak" diye sorar. Abdullah İbn'i Mesud zayıf bedenine rağmen üçüncü kez ısrar edip Resulullah tarafından seçilir. Abdullah İbni Mesud (Allah ondan razı olsun !) Kur'an kıraatine başlayınca Ebu Cehil tarafından fena halde hırpalanır, dövülür. Abdullah İbni Mesud Ebu Cehil'e ve tüm benzerlerine ders olacak şu cümleyi söyler: "Ben müşrikleri hiçbir zaman o kadar aciz görmedim"
Siz ne kadar acizsiniz, ne kadar zavallısınız, ne kadar iğrençsiniz öyle. |
|
05-03-2008, 14:39 | #15 |
Bir kadınımızın peçesi açıldı diye savaşan atalarımız bu hale geleceğimizi bilse ne yaparlardı acaba :-\
|
|
05-03-2008, 14:43 | #16 | |
Alıntı:
|
||
05-03-2008, 14:51 | #17 |
kendilerini rezil ediyorlar sadece.koskoca Cerrahpaşanın yaptıgına bak.egolarını tatmin etmekten öteye gitmiyor.
Ben de geçenlerde Ondokuz Mays ünv.tesinde ulusa açık tiyatroya gitmek için bilet aldım.Egitim kampusunun içinde olan tiyatroya başım kapalı oldugu gerekçesiyle güvenlik görevlileri tarafından alınmadım.gerekçeleri şu : öğrenci tipindeymişim.Anne tipinde olsaymışım başörtülü girebilirmişim' :D yarım saat tartişmanın ardından,tiyatro sorumlusu ögretim üyesine başvurdum.kendisi dekanın eşiymiş.ve gerekeni yaptı saolsun.tiyatroyu kaçırdık ama kişisel gelişimini tamamlamış ögretim üyelerimiz de mevcut çok şükür ;) |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|