AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-05-2008, 23:04   #21
Kullanıcı Adı
Semm
Standart TÜRKİYE SAMANYOLU'NUN FARKINA VARDI
Alıntı:
İşte buna katılmıyorum..Ben Kanallara değil Kanalların verdiği yayınlara bakarım..Bu aldanmak değil bilinçli bir izleyici demektir.. :-* misal bu gün kanal D'de güzel bir belgesel vardır oturur izlerim,samanyolunda güzel bir program vardır onu izlerim..Kanalları çevirirken bir haber gözüme takılır atv yada show tv diye bakmam..Haberin kendisine bakarım..Amaç şakşakçılara prim vermek değil zevk aldığım şeyleri izlemektir..Buda kişisel görüşüm ve bunun için kimse beni eleştiremez..Ben aldandığımı düşünmüyorum..Herşeye aklım eriyor çok şükür ve hangi yayının daha faydalı ve güzel olduğuna karar verebilirm..
Bilinçli bir izleyici olabilirsiniz fakat bilinçsiz bir tüketicisiniz..
Semm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 23:07   #22
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Samanyolu'na iki satırda biz yazalımda, nesir yerine bizim şiirlerimizi yayınlasın 8)

Samanyolu her övgüyü hak ediyor, ailece korkmadan, çekinmeden ekran başında izlenecek TEK kanal.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 23:17   #23
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
Semm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
İşte buna katılmıyorum..Ben Kanallara değil Kanalların verdiği yayınlara bakarım..Bu aldanmak değil bilinçli bir izleyici demektir.. :-* misal bu gün kanal D'de güzel bir belgesel vardır oturur izlerim,samanyolunda güzel bir program vardır onu izlerim..Kanalları çevirirken bir haber gözüme takılır atv yada show tv diye bakmam..Haberin kendisine bakarım..Amaç şakşakçılara prim vermek değil zevk aldığım şeyleri izlemektir..Buda kişisel görüşüm ve bunun için kimse beni eleştiremez..Ben aldandığımı düşünmüyorum..Herşeye aklım eriyor çok şükür ve hangi yayının daha faydalı ve güzel olduğuna karar verebilirm..
Bilinçli bir izleyici olabilirsiniz fakat bilinçsiz bir tüketicisiniz..
Bilinçli olup olmadığıma ben karar verebilirm sanıyorum..Dilediğim kanalı izlerim..Dilediği kanalı izleyen her insana bilinçsiz demek nasıl bir bilinçtir onuda anlayamıyorum.. ;)
Alt 05-05-2008, 23:36   #24
Kullanıcı Adı
Semm
Alıntı:
Güzel kardeşim tüketim nesil üretme erezyonumudur veya zihin yeşertme carkımıdır . Sizin bilinçlik atfettiklerinize karşı birilerin yüzeysel kalmasındaki norm sizin korteksinizdeki anlayışmıdır anlamış değilim baz aldığımız referans noktalarımız sizin bilinç dünyasımıdır , bilmek için sizimi bulmak gerek sevgilerimle
Gülümseme..

Alıntı:
[Bilinçli olup olmadığıma ben karar verebilirm sanıyorum..Dilediğim kanalı izlerim..Dilediği kanalı izleyen her insana bilinçsiz demek nasıl bir bilinçtir onuda anlayamıyorum.. ;)
Hakkınızdaki zannım böyle..
Dileğimi gerçekleştirirken anlık hislere göre hareket etmem, getirisini-götürüsünü hesaplarım (Bana ve Karşımdakine) Karşımdaki, Benim Karşımda duruyor ise tavrımı koyarım..Bende ki bilinç(sizlik)de bu şekilde..
Vesselam..
Alt 05-05-2008, 23:47   #25
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
Semm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
[Bilinçli olup olmadığıma ben karar verebilirm sanıyorum..Dilediğim kanalı izlerim..Dilediği kanalı izleyen her insana bilinçsiz demek nasıl bir bilinçtir onuda anlayamıyorum.. ;)
Hakkınızdaki zannım böyle..
Dileğimi gerçekleştirirken anlık hislere göre hareket etmem, getirisini-götürüsünü hesaplarım (Bana ve Karşımdakine) Karşımdaki, Benim Karşımda duruyor ise tavrımı koyarım..Bende ki bilinç(sizlik)de bu şekilde..
Vesselam..
;) Çok iyi tanımadığınız bir insan hakında hemen zanna kapılmayın bence..Kimin daha mümin,kimin daha günahkar olduğunu yalnız Allah bilir..Diledğim kanalı izlediğim için küfre girdiğimi zannetmiyorum..Mesele kanal değil,kanalda yayınlananlardır..Fikrime ve değerlerime ters olanı izlemem..Bunu size açıklamak zorunda zaten değilim.. ;) ben karşımdaki karşımda durduğu için tavrımı koymam..Bilakis fikirlere saygı duyulması gerektiği taraftarıyım..Değerlerime saygısızlık edlirse ancak karşısında dururum..Onun dışında sonuna kadar fikirlerimi savunur,insanların fikirlerinede ayrıca saygı duyarım.. ;) Hakkımda zanna kapılmışsınız..Her zaman derim; kim hakkımda ne düşünüyorsa Rabbim on mislini ona versin.. :-*
Alt 05-06-2008, 00:20   #26
Kullanıcı Adı
Semm
Alıntı:
;) Çok iyi tanımadığınız bir insan hakında hemen zanna kapılmayın bence..Kimin daha mümin,kimin daha günahkar olduğunu yalnız Allah bilir..Diledğim kanalı izlediğim için küfre girdiğimi zannetmiyorum..Mesele kanal değil,kanalda yayınlananlardır..Fikrime ve değerlerime ters olanı izlemem..Bunu size açıklamak zorunda zaten değilim.. ;) ben karşımdaki karşımda durduğu için tavrımı koymam..Bilakis fikirlere saygı duyulması gerektiği taraftarıyım..Değerlerime saygısızlık edlirse ancak karşısında dururum..Onun dışında sonuna kadar fikirlerimi savunur,insanların fikirlerinede ayrıca saygı duyarım.. ;) Hakkımda zanna kapılmışsınız..Her zaman derim; kim hakkımda ne düşünüyorsa Rabbim on mislini ona versin.. :-*
[b]
Nokta(m)
Hayy Allah !
Gülümseme

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)