![]() |
#1 |
![]() AKLIMIN KANADIĞI YERDESİN
Ne yazabilirim ki?.. Neyi anlatabilirim sana?.. Benden daha iyi biliyorsun her şeyi. Ben aşkı anlatırken sen yaşıyorsun. “Yalnızım” dediğim anda, bir yalnızlıktan çıkmış, zaferle bir başka yalnızlığın içine dalıyorsun. “Çaresizim” diyorum; gözlerindeki yaşı gösteriyorsun. “Gideceğim” diyorum; sen bütün yollardan geliyorsun. Susmak istiyorum. Susmayı sürmüşsün dudaklarına… “Hüzünlensem” diye geçiriyorum içimden, gamzene gizlediğin bir tebessüm çıkıyor ortaya ve mahcup bir tebessümle, geçip gidiyorsun sebepsiz yanmış bir bulut gibi bakışlarımdan. *** Ne yazabilirim ki?.. Neyi anlatabilirim sana?.. Benden daha iyi biliyorsun her şeyi. “Yanıyorum” diyorum; alevden bir ata binmişsin, yangın yüreğinden çıkıyorsun karşıma. *** Geçeyim bir şeylerden istiyorum. Ne olursa olsun geçeyim; çünkü geçtiğimde kurtulacakmışım gibi, ama sen geçmekten geçtiğini fısıldıyorsun uykularıma. *** Kalayım istiyorum belki… Her şeyi kabullenip, kalayım. Oysa sen öyle bir yerde duruyorsun ki, bütün kalmalar senden çıkmış ve ben nasıl oluyorsa ve kaldıkça senden bana yaklaşıyorum. *** Canım yansın istiyorum. Bir yara olup dikiliyorsun karşıma. *** Bilmek istiyorum. Seni değil, senin dışındaki her şeyi bilmek… Mümkünmüş gibi geliyor bir an, ama öyle bir an ki içinde zaman yok. *** Ve unutmak… Unutmayı, hatta hatırlamayı bile unutmak istiyorum. Ama hani eline bir şey batarda yüreğin hep ordadır ve aklın hep orda kanar ya… Bunu niye yapıyorsun? Ali Ulurasba
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Canım yansın istiyorum. Bir yara olup dikiliyorsun karşıma.
:'( :'( + |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|