AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-09-2008, 03:21   #11
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart Lions kulübünden Tuncay Özkan'a ödül
Alıntı:
Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
eee ne olmus ödül aldiysa (Tuncay< özkani savunmuyorum Dikkat) Tayyip bey alinca normal oluyorda Tuncay özkan alinca mi elestiriliyor ;) Tuncay özkan ödül almakla Mason oluyorsa Tayyip bey ne oluyor:D
Siyasetçi oluyor 8)
saten baska cevap beklemiyordum ;)
Maşallah.
Alt 05-09-2008, 03:25   #12
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Bugün anladım ki sizin Tayyip bey(!)e karşı beslediğiniz düşmanlık,kin ve nefret sayesinde azgın azınlığın parçası olan tuncay hanımın yanaklarına öpücükler kondurusunuz :-* O vakit azıngın azınlıktan bilmem ne farkınız kalır ?

Tuncay hanımın ne olduğunu bile bile o yorumu yapman ilginçti arkadaş :-*
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı' na hitap şeklimizi düzeltelim lütfen... Nusret... :-*
Gercekleri Görelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2008, 03:32   #13
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Erbakan Hoca nin Dedigi tek tek cikiyor ,ödül alanlar Tayyip erdogan (Cezaret ödülü), Bülent arinc(sizler elleriniz den öpülecek insanlarsiniz),Abdullatif Senner Türkiye de iki Parti var biri Saadet ikincisi digerleri
Gercekleri Görelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2008, 03:34   #14
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Alıntı:
Bugün anladım ki sizin Tayyip bey(!)e karşı beslediğiniz düşmanlık,kin ve nefret sayesinde azgın azınlığın parçası olan tuncay hanımın yanaklarına öpücükler kondurusunuz :-* O vakit azıngın azınlıktan bilmem ne farkınız kalır ?

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı' na hitap şeklimizi düzeltelim lütfen... Nusret... :-*
Üslubuna bayıldım arkadaş :-* Savunmadım desen de bir tuncaycı gibi konuştuğun açık seçik ortada.Her ne kadar savunmadığını dile getirsende onlardan farkın kalmıyor benim gözümde,kusura bakma :-*

Valla arkadaşım kim kör,kim at gözlüğü takıyor bilemem ama burada en azından ben Başbakanın ödül almasını savunmuyorum.tuncay hanım ile başbakanı bir tutman çok garibime kaçtı ;)

Biri dinine küfeden kanı bozuk,diğeri Allah'a inanan başbakan.
Her ikiside ödül almış.Başbakan aldı diye münafık veya kafir olacak değil heralde değil mi ?
Diğerinin durumu belli,sen karar ver :-*

Bir tavsiyem,erbakan seni ne cennete sokar nede günahlarını afeder.''Fazla'' sadıksın,dikkat ette şu malum putçular gibi olmayasın :-*
Alt 05-09-2008, 03:48   #15
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

Üslubuna bayıldım arkadaş :-* Savunmadım desen de bir tuncaycı gibi konuştuğun açık seçik ortada.Her ne kadar savunmadığını dile getirsende onlardan farkın kalmıyor benim gözümde,kusura bakma :-Elhamdulillah farkimiz var sükür Allahima Cezaret ödülü alarakta arkadaslarinizt belirttigi gibi ödül alarakta mason olmamis olduk*Anlamama özürlülügün var heralde savunmadim gercegi Tespit ettim bence Tuncay özkani ödül aldigi icin mason ilan edip,tayyip ödül aldiginda sesini cikarmamak cifte Standartligin ta kendisi

Valla arkadaşım kim kör,kim at gözlüğü takıyor bilemem ama burada en azından ben Başbakanın ödül almasını savunmuyorum.tuncay hanım ile başbakanı bir tutman çok garibime kaçtı ;)

Biri dinine küfeden kanı bozuk,diğeri Allah'a inanan başbakan.evet biri Dinine Küfrederek digeri de Amerika ve Liyons kulübüne hizmet ederek hareket ediyor sonuc olarak bir yerde birlesiyorlar
Her ikiside ödül almış.Başbakan aldı diye münafık veya kafir olacak değil heralde değil mi ?
Diğerinin durumu belli,sen karar ver :-* Ben ne kafir nede Münafik dedim sen bir Doktora gözük bence

Bir tavsiyem,erbakan seni ne cennete sokar nede günahlarını afeder.''Fazla'' sadıksın,dikkat ette şu mağlum putçular gibi olmayasın :-*Elbette sadikim amma senin kadar da kör degilim
Alt 05-09-2008, 03:50   #16
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Arkadaşım kusura bakma ama sana anca ''hee'' diyebilirim :-*
Yoksa ağzını bozacağından korkarım.
Erbakan size çok şey öğretmiş(!)
Şükür namazı kılmanı tavsiye ederim (!) :-*

Hayırlı geceler...
Alt 05-09-2008, 03:55   #17
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Alıntı:
Arkadaşım kusura bakma ama sana anca ''hee'' diyebilirim :-*
Yoksa ağzını bozacağından korkarım.
Erbakan size çok şey öğretmiş(!)
Şükür namazı kılmanı tavsiye ederim (!) :-*

Hayırlı geceler...
Tesekür ederim ,sanada hayirli geceler insallah kilarim :-*
Alt 05-09-2008, 04:19   #18
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Atatürkçü Düşünceye Hizmet Ödülü mü :D hayatımda izlediğim en güzel komedi filmi
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)