![]() |
#1 |
![]() [color=red]Gülben Ergen şarkı sözlerini bu başlık altında toplayacağız ,sizlerde katkıda bulabilirsiniz...
Gelme; Aman buralara gelme Acılarım azalırken, Tövbelerimden beni geri döndürme Yine öldürme Daha önceleri nerelerdeydi aklın Aşkın en deli zor günü Terk edip beni yarım bıraktın... Boşuna boşuna, boşuboşuna Kolumu kanadımı kırdın ama Ah değer miydi bir inat uğruna? Yandı gönlüm boşuboşuna... Arama bir daha sorma bir daha Tadımı tuzumu bozduN ama Ah değer miydi bir inat uğruna Yandı gönlüm boşuboşuna... Gülben Ergen
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Neden darıldık,
Neydi unuttum? Çok zaman oldu, Belki çocuktum.. Boşver her neyse Hata kimdeyse Gel ikimize yeni hayaller kurdum.. Bakma öyle küskün durduğuma Artık yorulmadın mı yaklaş bana, Vazgeçmedim senden hala Vazgeçemem senden asla.. Anlamadın mı beni yar anlamadın mı, Unutulmaz ne varsa unutmadın mı? Sana ellerinden bir beyaz güvercin Gönderdim anlamını kavramadın mı? Gülben Ergen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Elveda (Sadece)
Gidiyorum hayatından Gözün aydın gidiyorum. Belki de bu bir hata Şimdilik bilmiyorum Sende biraz yalnız kal Ölç, tart, iyi düşün. Sakın beni merak etme! Bakarım ben başımın çaresine.. Ara sıra uğrarım Evi derler toplarım Gölge misali sonra süzülürüm Kayıplara karışırım... Elveda aşkım,elveda sana Ben zaten sade ve sadece Geçiyordum hayatından Gülben Ergen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kerbelâ oldu yürek elden gidiyor mu?
Sebebim oldu bu can sensiz yaşıyor mu? Bir hata deme sakın bize yakışıyor mu? Ecelim oldu bu can sensiz yaşıyor mu? Bir çekene sordum Dedim ki aşk rengini söyle Dedi ki alacalı Bazen de ebruli... Bir içime sordum Dedim ki doğru söyle Dedi ki rengi gece Bu sevda kurşuni... Gülben Ergen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Seninle başladıysa her şey, sensiz hiç biter mi?
Senin olmadığın dünya, kendi kendine döner mi? Vakit geldi diyorsun, inanırım sahiden mi? Yalnız düşlediğin dünya, kazanılmış zafer mi? İsterdim yüzündeki çizgilerin her biri benimle olsun. Sen de biliyorsun. Yanımda kal diye yalvarmıyorum ama gidersen çok kırılırım Üzülürüm elbet bir iz kalır ama hayata sıkı sıkı sarılırım Kendime hiç güvenim olmasa, oturur sana yalvarırım Yanlış anlama ama aslında ben çok güçlü bir kadınım ... Gülben Ergen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|