05-10-2008, 21:47 | #1 |
Benide Kapatın ve Zeki hanım kardeşlerime armağanımdır.. (:
ZEKİ VE HAZIRCEVAP KADINLARA SAYGILARIMLA……..
KELİMELER Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime kullandığına dair bir makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karşılık 30,000 kelime' Karısı yanıtladı: 'Sebebi erkeklere her şeyi tekrar etmek zorunda olmamızdır.' Kocası karısına döndü ve sordu: 'Efendim?' YARADILIŞ Bir gün bir adam karısına sordu: 'Aynı zamanda nasıl hem bu kadar saf, hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum.' Karısı yanıtladı: ALLAH beni sen çekici bul diye çok güzel yarattı; ALLAH beni seni çekici bulayım diye çok saf yarattı!' KONUŞMAMA CEZASI Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve birbirlerine konuşmama cezası uygulamaktaydı. Aniden adam ertesi gün karısının kendisini sabah 5:00 da iş için bir uçuşu olduğundan uyandırması gerektiğini hatırladı. Sessizliği ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak için, bir kağıdın üzerine 'Lütfen beni sabah 5:00 da uyandır.' yazdı ve notu karısının bulabileceği bir yere bıraktı. Ertesi sabah, adam uyandı ancak saatin 9:00 olduğunu ve uçuşu kaçırdığını fark etti. Çok kızdı, tam karısının onu neden uyandırmadığını soracakken yatağın yanında bir parça kağıt buldu. Kağıtta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydı. Erkekler bu tip yarışmalar için yeterli donanıma sahip değiller (İstisnalar Hariç) BUNU GÜLMEYE İHTİYACI OLAN ZEKİ KADINLARA VE KALDIRABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ERKEKLERE GÖNDERİN!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-10-2008, 21:52 | #2 |
Bu temelin fıkrası değilmiydi :o Erkekler hep bayanların çok konuştuğundan şikayet ederler ama bayanlar olmasa hiç bir işlerini hatırlayamazlar.
Teşekkürler duygu +1 ;) |
|
05-10-2008, 21:57 | #3 | |
Alıntı:
|
||
05-10-2008, 22:49 | #4 |
çok möhüm mesajlar vermişsin duygu
ayrıca + ama 1 saat sonra.. yazı süper.. |
|
05-12-2008, 04:13 | #5 |
değiştirip değiştirip sonucunda işi kadınların feministliğine getiriyolar işi.
istiyosanız 2 dakika da ben size yazarım tersine çevirip işi :D feminist duygu... |
|
05-12-2008, 19:06 | #6 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|