![]() |
#101 |
![]() Ben eğer ananı al git demezse ;) ;) ;) Özelleştirmeleri eleştirim.Yok derse anam yurt dışında yanına gideyim mi diye sorarım.
![]() ![]() Şaka bir yana ben özelleştirmelere karşı özelleştirME artık diyenlerdenim.Görmedim.Ama görmek isterim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
![]() Allah'ım kaderim işte kaderim
![]() Annem Babam her toplantıda,her mitingde yanlarında taşırken beni Başbakanımızın ilçeyi ziyarete geldiği gün götürmemeişler :'( Babamla tokalaşmış resimler çekinmişler dee 8) ben yanlarında olsaydım o zaman yanaklarımı sıkardı herhalde :D küçüktüm daha Görseydim ne derdim bilmiyorum kii Sadece gülümseyebilirim herhalde : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
![]() Bursa'ya geldiğinde çok yakınımdan geçti.HAtta bana bir ajanda bile verdi.AMa konuşma fırsatım olmadı :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
![]() bir kere gördüm yakından elini öpmek istedim amaa öptürmedii heyacandan ne yapcagımı bilemedim... :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
![]() Hapishaneye girmeden once bi acılısta gormustum tabi o zamanlar bu kadar zor degildi yaklasmak..niğdede bi restauranın acılısını yapmıs aksam ayrılırken bende arkadasla merak edıp kapıda beklemıstık...orta okul ogrencısıydık o zamanlar ellerınden opmustuk ama bır sey demeyi dusunemedım cokda iyi tanımıyordum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
![]() 3 defa karşılaştım..İlkinde başımı okşamıştı...Diğerlerinde elini sıktım...Ama henüz konuşamadım.
Eğer bir gün konuşabilirsem Allah razı olsun derim... |
|
![]() |
![]() |
#107 |
![]() Bu dünya Sultan Mahmuta bile kalmadı başbakanım..
Arkadan bir tokat küüüütt! Özür dilerim başbakanım ![]() Afferin afferin arkadaşa bir oyuncak verin.. (Şaka tabi: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
![]() Rabb Teala istikâmetinizden ayırmasın..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
![]() Allah razı olsun derdim...başka ne diicem?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|