05-13-2008, 16:45 | #1 |
FENERBAHÇELİ ERDOĞANA GALATASARAY HATIRLATILINCA NE ESPİRİ YAPMIŞ
Erdoğan'dan G.Saray esprisi - İZLE
Ak Parti grubunda konuşan Başbakan Erdoğan, yaptığı 'ince espriyle' grubu noktaladı. Sıkı Fenerbahçeliliği ile bilinen Başbakan Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. Konuşmasında Süper lige yeni çıkan kulüpleri tebrik eden Erdoğan, Galatasaray'ın şampiyonluğunu unutunca G.Saraylı milletvekillerinin yoğun tezahüratı ile karşılaştı. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan Galatasaraylı milletvekillerine bakın nasıl cevap verdi? GALATASARAYLILAR SEYRANTEPEYİDE UNUTMASINLAR..DEDİ.. :D
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-13-2008, 16:46 | #2 |
Fenerbahçeli Erdoğanın Zor Anları..
espriyi anlamadım :D :D :D
|
|
05-13-2008, 16:52 | #3 | |
Alıntı:
|
||
05-13-2008, 16:54 | #4 |
yaa nedemek :D
|
|
05-13-2008, 17:02 | #5 |
Onlarda Ali Sami Yeni unutmasın ;)
Mecediyköydeki araziyi verdik devlete,devlette bize Seyrantepeyi verdi.Burada tamamen devlet kazanıyor,yoksa asla böyle bir işe kalkışmazlardı :-* Başbakanım Mecediyeköy'deki araziyi unutma |
|
05-13-2008, 17:05 | #6 |
FENERBAHÇELİ ERDOĞANA GALATASARAY HATIRLATILINCA NE ESPİRİ YAPMIŞ
SAMANYOLU HABER NOKTA KOM SİTESİNE GELEN MESAJLAR..
SİZCE EN İYİ YORUM HANGİSİ.. Başbakan Türkiye'deki benim tanıdığım tek dürüst adam... hasan 13.Mayıs.2008 15:48:36 tayyip arkadaşlar bende başbakanımızı Allah için seviyorum sağcı seda 13.Mayıs.2008 15:47:13 canım başbakanım ya tuttuğu takımda bile hayır var...seni okadar çooooook seviyorumki başbakanım bunu kelimelere sığdıramıyorumm..rabbim seni başımızdan eksik etmesin..amiiinn... Ayaz 13.Mayıs.2008 15:31:35 Baskanimiz da fenerliymiş olamaz. ama diğer fenerliler gibi gıcık degil yau hep galatasaylı olarak gördüm onii ki galatasaraya yakısır bir taraftar. pek yakında basbakanın takim değiştirmesi dileğiyle s.a enes 13.Mayıs.2008 15:25:19 AHH EDİTÖR VAH EDİTÖR ELEMANIN BİRİ DİYOR Kİ FENER CAMİASI HAKAN ŞÜKÜR E DESTEK VERMEDİ.EEE YANİ FENER CAMİASI KUTLU DOĞUMA BİGANE.YANİ CİMBOMU DESTEKLEMEK EHLİ İSLAMIN İŞİ..İŞTE BU YÜZDEN DİKKAT.CİMBOM BREZİLYALI ....KIZLARI GETİRDİ HABERİNİZ OLSUN.YANİ AL FENERİ VUR CİMBOMA BU NOKTADA.AMA BAZI AKLI EVVELLER SIRF HAKAN ŞÜKÜRDEN DOLAYI BU AYRIMA GETİRİRSE O İŞİ ONUN VEBALİDİR.FENERLİYİZ EFENDİLER EFENDİSİNİN(SAV)KÖLESİYİZ.CİMBOMU DA ÖMÜR BOYU SEVMEYECEĞİZ.İŞİ BİZ MÜSLÜMAN TAKIMIZ CANIM AYAKLARINA GETİRMEYE ÇALIŞANLARA DA ŞUNU HATIRLATIRIZ;TÜRK FUTBOL FEDERASYONU DA KUTLU DOĞUM AÇIKLAMASINA DESTEK VERMEDİ YANİ VEDATÇIĞIM SEN MİLLİ TAKIMIDA BIRAK!!! BİLMİYORUM ANLAYANANIZ ÇIKAR MI FENER E VURACAĞIM DİYE SEVİYESİZLİĞE GEREK YOK.DİLERİM İÇİNİZDE TSK YA İMAM ÇOCUĞU ALMIYORLAR DİYE MEHMETÇİĞE DÜŞMAN OLAN YOKTUR.MALUM ARANIZDA SAP İLE SAMANI KARIŞTIRANLAR ÇOK. KISA ANALİZ......... 13.Mayıs.2008 14:53:17 GÖNÜLLERİN BAŞBAKANI BU ÜLKE BİR ÇOK BAŞBAKAN GÖRDÜ AMA ERDOĞAN GİBİSİNİ GÖRMEMİŞTİR ERDOĞANI FARKLI KILAN ŞEYSE ONUN HALK İÇİNDEN KOPUP O MAKAMA GELMESİDİR VE ARDINDA BİNLERCE DUANIN OLUŞUDUR ALLAH BU ÜLKEDE BÖYLE BAŞBAKANLARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN...... BAŞBAKANIM 13.Mayıs.2008 14:22:15 AYY CANIM BAŞBAKANIM YA.HER HALİNİ SEVİYORUZ GÜZEL İNSAN . 13.Mayıs.2008 14:04:26 VADET ABİ HELAL OLSUN SANA ABİ HELAL OLSUN VEDAT ABİMİZE AYNEN KATILIYORUM. Mali 13.Mayıs.2008 13:54:18 Erdoğan'ın en kötü tarafı ne deseler kesinlikle Fenerbahçeli oluşu derim. Bu kadar kusur kadı kızında da olurmuş :-) MUHAMMED 13.Mayıs.2008 13:52:28 YAW BEN BU ADAMI ALLAH İÇİN ÇOK SEVİYORUM YAW.HAY ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALLAN SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. Halit Efe 13.Mayıs.2008 13:45:29 Olmadı Sayın Başbakanım! Seyrantepe'yi asıl unutmayacak olanlar biz Fenerbahçelilerdir Sayın Başbakanım! Üzgünüm ama yanlış yaptınız. Okan 13.Mayıs.2008 13:32:45 Bir Fenerliyi Hayatımda ilk defa bir Fenerliyi bu kadar çok sevdim. kOSOVADAN Suat 13.Mayıs.2008 13:20:44 insalah insalah kosovaninda gun gelir boyle bir basbakani olur... kerem 13.Mayıs.2008 13:12:07 VEDAT BEY E vedad bey sana saygılarımı sunuyorum...ve % 100 katılıyorum haklısınız ..hakan abımız i canı gonulden tebrıklerımı yenıden sunuyorum ornek davranısı ıcın... bende 22 yasındayım dogdum dogalı fb lıyım...ama desdek vermeyen takımın taraftarı degıl benım ıcın de adı kaldı .... ama gs karsı savunmasız bırakamıyorum takımı... AHMET ERCAN 13.Mayıs.2008 13:05:33 BASBAKANIN DEDIGI HER SEY DOGRUDUR!!! SAYIN BASBAKANIMIZ DOGRULARI GERCEKLERI SOYLEDI AMA EKSIK SOYLEDI , MESALA KAPATMA DAVASIYLA ILGILI HERHANGI BIR SEY SOYLEMEDI. BUTUN MILLET ELERINI ACIP KAPANMAMASI ICIN DUA EDIYOR. DUA ONEMLI AMA DUANIN KABUL OLABILMESI ICCIN AKPARTI BIR SEYLER YAPMASI LAZIM. BIR VATANDAS OLARAK UYARIYORUM EGER PARTI KAPATILIRSA COK KOTU SEYLER OLACAK VE BU FAKIR MILLET COK KOTU HISEDECEK, YILARDIR PARA BIRIKTIRIP ARABA ALANLAR BELKIDE ARABALARINI SATMAK ZORUNDA KALACAKLAR, MUTAVAZI IS KURANLAR KAPANMAK ZORUNDA KALACAKLAR, ACABA AKPARTI BU TUR SEYLERE TEDBIR ALMIS MIDIR_? ibrahim 13.Mayıs.2008 13:04:24 YÜZÜNÜZ GÜLSÜN RABBİM DÜNYADA VE AHİRETTE YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞAALLAH kerem 13.Mayıs.2008 13:01:56 BJK mi GS mı ? kardeşiz demiştım babama bız galata sarayla kardesiz ..babamda dedıkı_-yavrum bjk ıle kardes olursunda galata sarayla olunmaz bu tarıhten berı boyledır dedı...ben ısrarla kerdes olmayı savunucam..ben centılmen fb lıyım..iii oynayan kazansın felsefesi ile savunurum takımımı... iki dev takım ne olursa olsun bız yaptık teprıgımızı fazlası bayar.. ;-p VEDAT 13.Mayıs.2008 12:58:48 FENERBAHÇE BENİM İÇİN BİTTİ EVET 8 YAŞINDAN 32 YAŞINA KADAR FENERBAHÇELİYDİM AMA BİTTİ BİTME NEDENİ ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİ DİYE DEĞİL HAKAN ŞÜKÜRÜN KUTLUDOĞUM MESAJINA DESTEK VERMEDİKLERİ İÇİN DOSTLUĞU VE KARDEŞLİK AÇIKLAMALARINA YANIT VERMEDİKLERİ İÇİN PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAS) E YAPILAN ÖVGÜLERE DESTEK OLMADIKLARI İÇİN BENDE BÖYLE BİR TAKIMI TUTUPTA SAVUNAMAM DEDIM VE ARTIK MİLLİ TAKIM YETER DİYORUM HAKANŞÜKÜR SENİNLE GURUR DUYUYORUM SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN süleyman 13.Mayıs.2008 12:58:15 sen hep varol başbakanım sen bizim için hem aslansın hem de kartal ama malesef kanaryayı tutuyon canın sağolsun sen gönüllerimizin aslanısın unutma başbakanım biz tüm ülke olarak arkandayız ölümüne kadar OSMAN 13.Mayıs.2008 12:57:53 büyüksün cok iyi bacan adamsın başbakanım babam iyiki varsın ALLAHIM seni korusun senin herşeyin güzel sana her şey yakışır seninle aynı deviri paylaştıgım için coooookkkk mutluyum allahım benim ömrimden sana versin ALLAHA amanet akifin neferi yakup 13.Mayıs.2008 12:57:34 bravo tebrikler syn başkan hellalce tebrik etti işte tüm gsli kardeşleirmizi bizde tebrik ettik inşallah başkanımızın da dediği gibi bu seyran tepeişi yarıda kalmaz inşallah oordada şu aslanın tanıda bakalım ya yeni sahada yenmek nasıl oluyormuş acaba ufuk 13.Mayıs.2008 12:53:22 Aslan gibi basbakan he 1 kisi yorum yapmis ona sesleniorum.cok degerli cok kıymetli öle deilmi.baban amcan dayın abin hangisi yerlesti bi yere akp geldiqten sonra? nerelerde kıyak gecildi.haberleri izlemiomusun sen,satılmadık yermi kaldı sumeyra...soy adın gibi cirkin bi hukumet.ama her cıkısın bi inisi vardir.dustukleri zamankim kurtarıcak halkın elinden liderinizi ve onun yanında bakanlık koltugunda olan sahısları....az kaldı az... BAKİ 13.Mayıs.2008 12:52:16 FARKETMEZ BİZ BAŞKANIMIZI SEVİYORUZ canım sağ olsun başkanım önemli değil fenerli olabilirsin ama yine de iyisiniz. SÜMEYRA ÇİRKİN 13.Mayıs.2008 12:48:29 CANIN SAĞOLSUN BAŞBAKANIM BEN HEPSİNİ İZLEDİM.GALATASARAYLI OLARAK BAŞBAKANIMIZIN İNCE NAĞMELERİNİ.AMA OLSUN CANI SAĞOLSUN.O ÇOK KIYMETLİ BİZİM İÇİN.ÇOK DEĞERLİ.TABİKİ TATLI BİR RAKABETİMİZ OLACAK.AMA SEN ASLAN GİBİSİN BAŞBAKANIM.ASLAN.ASLAN. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|