05-14-2008, 18:55 | #11 |
ÖRTÜMÜ Kendi Ellerimle Çıkardım
Tamam sağolun. Ama ben bu yazının sahibinin dediği bir çok şeye katılıyorum. Bunu da belirtmek isterim.
|
|
05-14-2008, 18:58 | #12 |
Mücahide kardeşlerimin hepsini tebrik ediyorum.
Ama herkes kendi içine baksın. |
|
05-14-2008, 19:02 | #13 |
Bizim içimizdekilerin dışa vuruluşu değil midir bir nevi ameller. Öyleyse neden içimizle dışımız bir değil? Başörtüsünün farzıyeti konusunda hemfikirsek bence tartışmanın pek de bir anlamı yok.
|
|
05-14-2008, 19:14 | #14 |
Ama Rabbinin farz kıldığını şeyi terk ediyorsun.
|
|
05-14-2008, 19:17 | #15 |
arkadaslar dini tartısmıyalım seytan sizinle tartısıyor yapmayalım
kimse farzlardan vazgeçmiyor ve haramlara helal demiyoruz |
|
05-14-2008, 19:22 | #16 |
Evet şirk demek doğru mu bu tartışılır. Ama bunu yapıyoruz diye içimiz o kadar da rahat olmasın.
|
|
05-14-2008, 19:23 | #17 |
Ben de başımı açıp okuyorum...Günah olduğunun farkındayım...Ancak bunun derecesini kimse bilemez...
Müslüman kadınların okumalarını, meslek edinmelerini engelleyenlere inat yapıyorum... "Allah'a isyanla ve kulları ilah yapıp, emrine girmek(Şirkle) " Ama kimse beni bu şekilde yargılayamaz rabbim dışında... Allah'a isyan, kulları ilah yapmak ve şirk..... Bu şekilde suçlamada bulunanlar sanırım kul hakkına girdiğinin farkında değiller... Bir eylemin günah olduğunu bile bile gerçekleştirmek, Allah'a isyan ya da şirk değildir...İçki içmek, kumar, faiz vs. vs. Sen bu günahları işleyenleri de aynı şekilde yargılamış oluyorsun... Başımızı açtıranları ilah olarak gördüğümüz söylenmiş....Şirk koşmak...Başını açarak okuyanların ebedi cehennemlik olduğuna nasıl bu kadar eminsiniz...Kahinlik yapmayın...Ne acı... |
|
05-14-2008, 19:28 | #18 |
kimse allah hakkında hüküm veremez
arkadaslar sevgi çerçevesinden çıkmayalım |
|
05-14-2008, 19:32 | #19 |
Hepimiz şirkin en büyük günah olduğunda ve farzı terk etmenin günah ancak şirk olmadığında hemfikir.
|
|
05-14-2008, 20:46 | #20 | |
Alıntı:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++ |
||