Euro Diesel ile Benzin fiyatının aynı olmasını protesto ediyorum
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Burada tartışmalar objektif olsaydı bunu yapabilseydiniz , sözde değil özde demokrat olabilseydiniz kimse gülerek birşey yazmazdı. O gülüş bugünkü halimize değil , bugünkü halimizi göremeyenleredir. Kimseye hatasından veya yanlışından veya düştüğü zor durumdan dolayı gülmem.
Burada "millet kan ağlıyor , esnaf iflas etti" dedik insanlar yok öyle birşey diyebildiler ...
"Güzel olanı bozmak" ... güzel olan ve bozulmak istenen birşey gösterin Sn. Yalçın. Sadece size göre güzel değil ama bana görede güzel olacak.
Evimin önündeki arabam için günlük 7 ytl verecekmişim ... ayda yapar 210 ytl ... bumu güzellik ...
Yine söylüyorum , ne olursa olsun sen 6 yılllık tek başına iktidar olmuş bir partisin ve ülkeyi soktuğun hale bak ...
kan aglayan esnafın suçunu hükümete yüklememek gerekir.esnaf için birçok fayda saglayacak işler oldu bu dönemde ancak insanımız lükse yönelince kucakladıklarının altında kalma talihsizliğine duçar olur.
evinin önündeki degil cadde'deki araban için park parası ödeyeceksin güzel kardeş.yeni imar izinlerinde otopark mecburi biliyorsun bu durumda da caddeye çekeceğine biraz zahmet eder otoparkına cekersin millet'te yollarda çile çekmez...
hiçbirşey bir bakışla görünmez,6 yılda ne icraat yapmışlar demek yapılan işe haksızlık olur be güzel kardeşim.sadece yapılan yollar bile diğer hükümetlerin yaptıklarına bedel !!! şimdi sana yapılan icraatları sayamayacagım.gözlerini kapat ve 6-7 sene önceki türkiye'nin içte ve dıştaki halini düşün...eminim ki farkı farkedeceksin !!!