![]() |
#31 | ||
![]() Alıntı:
daha akparti kendi milletvekilleriyle bile hemfikir değil bu davayla nasıl mücadele edeceğİ konusunda.sen halkın topyekün ayaklanacağını söylüyorsun.eğer lider arkasındaki halk gücünü kullanmayı bilemezse hiç bişe olmaz.parti doğurganlığı devam eder. şu cumhuriyet mitingleri gibi bir tane yapmaya cesaret bile edemiyolar.neden?çünkü halka güvenmiyolar.yarın tanklar çıktığında evlerinde oturacaklarını sanıyorlar. halk 1960 taki halk değil demişsin.halk aynı halk.halkı yönetmek mesele.netekim istiklal harbinden önce istanbul hükümeti de öyle düşünüyordu.ama bir adam çıktıki GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.işte o bu milleti nasıl ateşleyeceğini biliyordu.ne demokrasi dedi,nede insan hakları dedi.YA İSTİKLAL YA ÖLÜM dedi.hem yedi düvele hem de payitahta karşı ayaklandı.bakın payitaht diyorum.anayasa mahkemesi demiyorum,yargıtay demiyorum.ondan sonrakilerin hiç biri zaten bunu beceremedi. şimdi ben burda ATATÜRK diyorum onu övüyorum ama aynı zamanda ATATÜRK DEVRİMLERİ uğruna partiyi kapatmaya çalışanlarla mücadeleyi anlattığım için beni çelişkili bulabilirsiniz.aslında bu bir çelişki değildir.bunların hiç biri ATATÜRK çü değil (İSMETÇİDİR). ben sana şunu söyleyeyim.bu gün burada yazı yazanlardan kaçı 'ben burda yazıyorum ama acaba yerim kimliğim tespit edilmişmidir,bunlar bir yerde kayıtlımıdır' diye düşünmemiştir. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() son soruna cevap vererek başlayayım.benim hiçbir zaman takiyye yapmak gibi bir derdim olmadıgı için düşündüklerimi hesabını ALLAH(C.C)'a verecegimi düşünerek yazıyorum.
yorumunda yazmıssın ki cumhuriyet mitingleri gibi bir miting..işte sana KAZLIÇEŞME bir bak bakalım hangisi daha fazla !!! evet akparti'de çözüm için farklı düşünceler var ama bu düşüncelerin olabilmesi bile büyük bir haslet.mesela bu chp'de yok çünkü Baykal tüm farklı görüşleri temizledi.şimdi milletvekillerinden bazıları anayasayı degiştirelim diyorlar bazıları ise kapatmazlar böylece girelim mahkemeye !!! bende anayasa değişikliğinden yanayım ama sonucu hep beraber göreceğiz... halk destek olmaz veya karşı koymaz demişsin !!! neye karşı koyacak sorabilirmiyim ? gereken hukuki prosedür neyse uygulanıyor zaten !!! yok sen halkın ayaklanmasından bahsediyorsan bak orada ters düşeriz çünkü ne olursa olsun halk, ne a skerle ne de başka gruplarla karşı karşıya getirilmemeli !!!biz on sene daha bekleriz yeter ki bir insanımız haksız yere ölmesin !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
ne diyelim hakkımızda hayırlısı |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Erbakan gibi olmasını bende isteme ama istemememin sebebi.....hoca bianlık sinirle davranıyo...
ama ak partiye kapatılma payı%1 bile vermiyorum ki diyelim kapandı bu sefer daha kötü olcak onlar için çünkü %desi çoğalacak emin olun bunu onlarda istemez :-* ama bu partide kapanırsa bu demek oluyoki herzaman onların egoları tatmin olca ve hiç bir zaman dini bir parti başa gelmeyecek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Parti inşaallah kapanmaz.. Gerçi gene rahat bırakmazlar ki .. Eminim gene bişeyler çıkarırlar :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|