![]() |
#11 |
![]() Konu temizlenmistir ;) kaldigimiz yerden devam edelim arkadaslar..
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Amerika sevdalısı amma çok insan varmış etrafta yahu ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
![]() Alıntı:
konuyla alakası yok ama yine de söyleyeyim,M.FETHULLAH GÜLEN 'in küçük dünyam dediği odasında birkaç hediye ve 81 ilden gelen topraklar var ;) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
![]() Alıntı:
ama güçlüler,bunu görmezden gelmek işimize yaramaz |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
![]() Alıntı:
Amerika gerçeğini kabullenmek başka, senin tabirinle "milliyetçisi" olmak başkadır ve bunlar taban tabana zıt kavramlar olsa gerek.... Ben muhterem Hocamızın Amerikayı övdüğünü de hiç duymadım. Ama amerikanın dünya üzerindeki bir realite olduğu gerçeğini vurguladığana, onun sayesinde bana ufuk olacak nitelikte açıklamaları ile kavuştum. Milliyetçilik kavramını temelde irdelersen bununla senin tez olmaya aday bile olamayacak nitelendirmeni Anti-Tez kabullenirsek çürütmüş olurum. Bu değerdeki değerlendirmeleri ve suçlamaları tez olarak çok önümüze sürdüler ancak; belgelendiremedikleri için kendileri ile çeliştiler ve havada kaldılar. Tez öyle bir nitelik taşımalı ki; muhattabı onu çürütemeyecek derecede baskın konular içermeli ve sabit belgeler ile ispat edilebilecek güçte olabilmelidir. Bu bakımdan, aylardır konuştuğumuz konular yeniden önümüze konularak bir yere varılamayacağı gerçeği ortada bir militarist ifade sergilendiğine dair ispat niteliği taşıyan açıklama olmadığından dikkate değer değildir. Bize ufuk olan bu yüce insanın varlığı bize onur ve gurur vermekte; onun büyüklüğünü kavradığımız için ve ondan istifade adına bilinç kazandığımız içinde kendimizi talihli sayıyoruz. ![]() Sevgi ve saygılarımla ... ![]() DERİNNOT: Bİzim bakış zaviyemiz her zaman HAKK olmuş, o pencereden bakmayı kendimize şiar edinmiş, O' nun için varolmaya başkoymuş ve varlığımızın yegane gayesinin O' nun adına olması adına gayret sarfetmekteyiz. Daim olması duası ile inşaallah... ;) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |