![]() |
#1 |
![]() --------------------------------------------------------------------------------
Düş'tüm, dedim elinin tersinde. Hayır dedi, kesince. Düş olsan, fark etmezdim seni ! Sevgim sana güç veriyor mu, diye sordum. Başını çevirdi, yüzünde kalmamış takatle. Hayır dedi, inatla ! Öyle olsa, yıkılmazdım her 'Seni Seviyorum' deyişinde ! Özledin mi beni, dedim. Sustu ! Nefesini en derinden aldı ve, Özlenmez mi, dedi ! Git dedim ! Git ! Sen kalınca genişliyor bu dünya ve kayboluyorum uçsuz bucaksızlığında ! Hayır, dedi, sertçe! Gidersem, kahraman olurum! Kalırsam, senin! Küserim, dedim, kırılgan çocukluğum sitemimde. Hayır, dedi gülerek.. Küsmek, susmayı göze almaktır. Ama sen korkarsın kendi sessizliğinden ve susamazsın! Gel, dedim, o zaman! sesim fısıltı gürültüsünde. Gel.. Durdu! Hayır, dedi, GELİRSEM BİTER AŞK !!! Kahraman TAZEOĞLU 'SusacaK VaR'
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() GELİRSEM BİTER AŞK !!!
Kavuşunca biter aşk dimi :-\ :-\ ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler Büşra :-* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() KahramanTazeoğlu seven bir arkadaşımız daha
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
bitermi bilmiyorum kavuşmak lazım !!!!!!!!!! bişey değil ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
hoşbulduk ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Aşk değil duygusallık biter
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bu arada Büşra HOŞGELDİN ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
![]() valla benim şahsi fikrim aşk biter alışkanlık başlar bence yani : ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Merve ne çok soru sordun sen yaf:D (hayırdır ;) ) tamam alışkanlık olsun seni mi kıracağız
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|