AK Gençliğin Buluşma Noktası
İlginç & Korku Korkunç ve ilginç içerikli paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 05-01-2008, 13:00   #1
Kullanıcı Adı
_hasretim_
Standart Once Oku Sonra Resme Bak...
once yazıyı oku,sonra resmi aç!!! Bu yaziyi kimin yazdigini veya bu resmi kimin cektigini bilmiyorum.Resimdeki cocuk arkadaslariyla beraber Sundarbansa tatil icin gitmis. Resim cekmelerini istemis. Flas patlayinca cocuk bagirmis ve bayilmis.Iki gun sonra cocuk kalp krizinden olmus.Arkadaslari resimi tap ettirmisler ve resimi gorunce cok korkmuslar.Resim cekilirken hepsi ordaydi ama gormedikleri birşey varmis.Birer birer sinir hastanesine yatmislar.Bir asker bu resimi 13 uzmana gondermis. Hemen terfi etmis.Bir sirket sahibi bu resimi gormus,gulmus ve silmis.bunun üzerine iflas etmis .Bu resimi 13 kisiye gonder.Bekle ve olanlari seyret .Sakın resmi silme. siteye girrr:::::

alıntıdır

_hasretim_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-01-2008, 13:11   #2
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
resimi gönder falan bunlara inanmıyorum ama korktum yaaa en büyük korkum benim bunlar anneeeee evde de yalnızım :'( :'(
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 13:13   #3
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
gamze saol paylaşım için ben göndermiyorum kimseye bade_esna korkma cicm bişi olmazsss :D
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 13:16   #4
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
Alıntı:
Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
gamze saol paylaşım için ben göndermiyorum kimseye bade_esna korkma cicm bişi olmazsss :D
bu konuda ne yaparsam yapayım korkum geçmiyor şimdi yorumları okurken resme bakmadan açıyorum sayfayı direk aşagı indiriyorum Allah'ım içerden seslermi geliyo felak nas okuyorum :'( :'( anneeeee
Alt 05-01-2008, 13:18   #5
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
bu konuda ne yaparsam yapayım korkum geçmiyor şimdi yorumları okurken resme bakmadan açıyorum sayfayı direk aşagı indiriyorum Allah'ım içerden seslermi geliyo felak nas okuyorum :'( :'( anneeeee
kız korkma ne olacak ayetel kürsüyüde oku Allaha emanetsin korkma yahuu
Alt 05-01-2008, 13:19   #6
Kullanıcı Adı
angelep
Alıntı:
resimi gönder falan bunlara inanmıyorum ama korktum yaaa en büyük korkum benim bunlar anneeeee evde de yalnızım :'( :'(

[b]ne yalnızmısın bu yazıya eklemeyi unutmuşlar bunu yalnız evde okuyan gören bilen nebilim işte farkedenler :-\ varsa 7 gün içerseinde ay süleyemeyeceğiim :'( süleyimmi yook yokk dilim varmıyoo :'( ama ısrar ettiniz söylüyorum :-X

,,,,,,
,,,,,
,,,,,
kendisiyle bizzat tanışma fırsatı yakalar :o[/b
]
angelep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 13:21   #7
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
korkmamak elimde degil ki ya susun ne olur anneee yaaaa nerden girdim bu konuya üffff :'( :'(
Alt 05-01-2008, 13:23   #8
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
angelep Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

[b]ne yalnızmısın bu yazıya eklemeyi unutmuşlar bunu yalnız evde okuyan gören bilen nebilim işte farkedenler :-\ varsa 7 gün içerseinde ay süleyemeyeceğiim :'( süleyimmi yook yokk dilim varmıyoo :'( ama ısrar ettiniz söylüyorum :-X

,,,,,,
,,,,,
,,,,,
kendisiyle bizzat tanışma fırsatı yakalar :o[/b
]
yangına odunla gitmek diye buna denir angelep kız nedne üstüne gidosun bedenin delü :D :D
Alt 05-01-2008, 13:24   #9
Kullanıcı Adı
angelep
Alıntı:
korkmamak elimde degil ki ya susun ne olur anneee yaaaa nerden girdim bu konuya üffff :'( :'(

yaff ben şaka yaptıım valla bak öyle birşey olmaz vicdanım sızlamaya başladıı :'( :'(
angelep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 13:29   #10
Kullanıcı Adı
_hasretim_
ya yok alıntı yaptım zaten kimseye gönderme

korkma bişey olmaz bak ben yanındayım
_hasretim_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)