05-18-2008, 21:24 | #1 |
çocukların psikoloğa verdiği ilginç cevaplar!
genel bilgi testi. 9 yaşındaki çocukla testi uygulayan arasında geçen diyalog.
psikolog - istanbul kim fethetti? çocuk - recep tayyip erdoğan. psikolog - eee, hmm peki ampulu kim buldu? çocuk - (hiç düşünmeden) ak parti! psikolog - türkiyenin komuşularından 3 tanesini sayar mısın? çocuk - türkiyenin komşusu yok, hepsi düşman! psikolog - fener nedir? çocuk - fenerbahçe! sarı kanarya! aziz başkan! psikolog - türkiyede kaç tane bölge vardır? çocuk - son aldığım duyumlara göre 1000 civarı. psikolog - mektup zarfına neden pul yapıştırılır? çocuk - süs olsun, güzel gözüksün diye. (haklı çocuk mektup mu gördüğü var bu zamanda daha test başlamadan doğum ve okul bilgileri alınmaktadır. psikolog - doğum tarihini söyler misin? çocuk - neden? psikolog - ee şey öğrenmem lazım. çocuk - neden? psikolog - çünkü yaşına göre sorular sorucam. çocuk - tamam ama kimseye söyleme. psikolog - peki?!? çocuk - bak söz ver bana. psikolog - tamam söz. çocuk - söylersen çok fena olur. benim bütün şifrelerim doğum tarihim. (8 yaşındaki veletin ne şifresi olucak, kredi kartı mı?!?) psikolog - oldu, söylemem. çocuk doğum tarihini söyler, psikolog tam yazarken çocuk psikologun elinde kalemi ani bir hamleyle alır. çocuk - napıyosun sen ya bi de yazıcakmısın oraya? sonra herkes görsün dimi? sen beni aptal mı sandın?? test falan yapılmaz. psikolog - kumar ne demek? çocuk - babamın annemden gizli gizli oynadığı şey. psikolog - ampulu kim buldu? çocuk - ben türklerin bulmasını çok isterdim ama maalesef gavurlar buldu. psikolog - istanbulu kim fethetti? çocuk - ahmet sultan! yok yok mehmet sultan! ayy hayır o diil, eyüp sultan!!! (aslında bunu bilmeyen çocuk olacağını sanmıyorum ben psikolog - komşunun penceresinden duman ve ateş çıktığını görsen ne yaparsın? çocuk - itfaiyeyi ararım, anneme söylerim, komşuya haber veririm, telaş yaparım. psikolog - ya tabi evet sakın telaş yapmayı unutma. --alıntı--
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-19-2008, 17:31 | #2 |
çocukların psikoloğa verdiği ilginç cevaplar!
emeğine sağlık
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|