05-20-2008, 05:10 | #1 |
reha muhtar ve çıldırtan soruları
Reha kimsenin soramadığını sorar
-Mahkumlar kaçmak için mi tünel kazdılar? Mahallenin muhtarı Reha bey ,tacizle suçlanan okul müdürüne çıkışır: -Sen benim sözümü kestiğine göre kim bilir daha neler yapmışsındır. Harika Avcı'nin kürtaj yaptırması konusunda ünlü jinekolog ,Doktor Reha meraklıdır: -Peki şimdi bebek nerde? Karısını boğarak öldüren adama büyük insan rehanın ilk sözü: -Efenim başınız sağ olsun... Deha Reha bazen anlamakta güçlük çeker, -Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyefendi küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? Hz.imam Reha -Salı günü kılınacak Cuma namazından sonraki defnedilecek cenaze. Reha sorar : - Efenim simdi o adam size ne yaptı efenim? Alparslan Türkeş 'in cenaze törenin olduğu gün sevgili Reha şöyle konuşur: - Cenaze töreninde sayıları on binin üzerinde yedi bin güvenlik görevlisi vardı Anlayışlı tecavüze uğramış genç kıza canlı yayın Sorusu: -Ne yaptılar? O an nasıl hissetiniz? Saint Bernard Reha'dan, donmak üzereyken kurtarılmış dağcılara asrin sorusu: -Soğuk muydu? Reha bıçaklanan ancak hayatı kurtulan kadına sorar. -Sizi öldürebildi mi efenim?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-20-2008, 10:51 | #2 |
reha muhtar of of gençliğimizi yedi ne zaman açsam tv yi karşımıza çıkıyordu "yakşamlaaaaar" diye
|
|
05-20-2008, 10:54 | #3 |
afrika dere kurbağası :D
|
|
05-20-2008, 11:22 | #4 | |
Alıntı:
.....hernerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız deli oluyordum o söze |
||