![]() |
#1 |
![]() DEDIM:çok yanlızım..
DEDIN: Benki sana cok yakınım Bakara-186 DEDIM: Evet biliyorum sen bana yakinsin ama ben senden uzagim keske bende sana yakin olabilseydim DEDIN: Rabbini sabah aksam,yüksek olmayan bir sesle,kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara, icin icin zikret et.Araf-205 DEDIM: Bu da senin yardımını ister DEDIN: Allahin sizi bagışlamasını istemezmisiniz? Nur-22 DEDIM: Tabikii beni affetmeni çok isterim. DEDIN: Öyleyse) Rabbinizden bagislanma dileyin sonra O´na Tövbe edin.Gercekten benim Rabbim esirgeyendir,sevendir. Hud-90 DEDIM: Cok Günahkarım, bu kadar günahla ben ne yaparim? DEDIN: Allahin kullarinin tövbesini kabul edecegini ... ve Allah´in tövbeyi cok kabul eden ve pek esirgeyen oldugunu hala bilmezlermi? Tevbe-104 DEDIM: Defalarca tevbe edip tövbemi bozdum, artik yüzüm kalmadi. DEDIN: Allah Aziz ve bilendir, günahlari bagislayan ve kullarinin tövbesini kabul edendir.Gafir-2/3 DEDIM: Bunca günahim var hangisinini tövbesini yapayım? DEDIN: Allah, bütün günahlari bagışlıyandır.Zümer-53 DEDIM:Yine gelsem yine beni bagislarmisin? DEDIN: Allah'dan baska günahlari bagislayan yoktur.Al-i Imran-135 DEDIM: Ne kadar güzelsin Allahim! Bilmiyorum bu sözlerin karsisinda nicin böylesine icim icime sigmiyor ve erimeye basliyorum, Seni cok seviyorum. DEDIN: şüphesiz ki Allah Tövbe edenleri sever .Bakara-222 BIRDEN: "ilahim ve Rabbim benim Sen´den baska kimim var" dedim. SEN DE:"Allah kuluna yetmezmi?" Zümer-36 dedin. DEDIM: Senki beni bu kadar cok seviyorsun ve bana karsi bu kadar iyiysin ben ne yapabilirim? DEDIN: Ey inananlar! Allahi cokca zikredin.Ve O´nu sabah-aksam tesbih edin. Sizi karanliklardan aydinliga cikarmak icin üzerinize rahmetini gönderen O´dur . Melekleride size istigfar eder. Allah müminlere karsi cok merhametlidir. Azhap-41-43.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hangi seni seven hataları tekrar tekrar yapıtığında seni affeder..
Allahım sen esirgeyen ve bağışlayansın teşekkürler gönülden..+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() canım kardeşim gerçekten süper bi paylaşım eline ve yüreğine sağlık + :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |