05-23-2008, 16:46 | #1 |
Bir Japonun Türkler Hakkındaki Görüşleri
Bir Japon, Istanbul'da geçirdigi bir haftanin sonunda fikri soruldugunda sunlari söylüyor:
Türkler'in evine gittiginizde, tanimasalar da buyur ediyorlar. Siz oturmadan kimse oturmuyor. Siz sofraya geçmeden kimse geçmiyor. En iyi yere sizi oturtuyorlar. Siz yemege baslamadan kimse baslamiyor. Zorla her yemekten tattiriyorlar. Siz kalkmadan kimse, evin çocugu bile sofradan kalkmiyor. Çay, kahve, meyve, ikram bitmiyor. Herkes sizi rahat ettirmek için ugrasiyor. Kumandayi elinize veriyorlar. Sirtiniza, altiniza yastik konuyor. Yorgunluktan ölseler bile siz kalkmadan kimse gidip yatmiyor. Gitmeye yeltendiginizde bu kez birakmiyorlar. Yataklarini veriyorlar, kendileri kanepede, koltukta yatiyor. Sonra evden çikiyorsunuz ayni adamlar 180 derece degisiveriyor. Herkes arabasini üstünüze sürüyor. Arabanin burnunu çikarmazsaniz kimse yol vermiyor. Kornalar, küfürler. Serit degistirmek bile mümkün degil. Yayaysaniz isik olmayan bir geçitten mümkünü yok geçemezsiniz. Evde öyle, arabada böyle, nasil oluyor? Bu isi çözemedim. __________________
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-23-2008, 16:48 | #2 |
evet bunu okumustum :D
paylasim icin tesekkurler + |
|
05-23-2008, 18:05 | #3 |
Teşekkürler..
Adam bizi çözmeyi kolay sandı herhalde...dünya bizi çözemedi daha.. |
|
05-23-2008, 18:08 | #4 |
yoldakilerle evdekiler bir değil ki :D
|
|
05-23-2008, 18:24 | #5 |
dışarda çoğunluk erkek ondan :D
ayrıca japonlar türkleri birbirine benzetirmiş.. |
|
05-23-2008, 19:10 | #6 |
iyi tespit etmiş ;)
benim tanıdığım en sakin insanları bile arabaya binince tanıyamıyorum ve bu bayan erkek hiç farketmiyor ;) |
|
05-23-2008, 19:12 | #7 |
-bizde japonları çekici buluyoruz.
-neden? -gözleri çekik olduğu için :D :D |
|
05-23-2008, 19:14 | #8 | |
Alıntı:
|
||
05-23-2008, 19:17 | #9 |
Japonlar kadar ahlakı ve dürüst yaşayan insanlar yok şu anda dünyada.
Takdire şayan insanlar... Ama adam Türkiye'ye gelipte şaşırmakta haklı.Kim şaşırmaz ki (: |
|
05-23-2008, 19:59 | #10 | ||
Alıntı:
|
|||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|