![]() |
#681 |
![]() zeynep ve saliha arkadaslarimiz yeni gönüllü arkadaslarimizdir
![]() |
|
![]() |
#682 |
![]() ben bişey demedim
![]() |
|
![]() |
#683 | |
![]() Alıntı:
zeynep tek başıma yanmadım seni de yaktım :D :D |
||
![]() |
![]() |
#684 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
#685 | |||
![]() Alıntı:
her halin güzel :D :D |
||||
![]() |
![]() |
#686 |
![]() hoho
|
|
![]() |
#687 |
![]() Berika : kiz saliha nerelerdesin, görünmüyorsun hic
Saliha : sorma ya su derslerden basimizi kaldiramadik ki Berika : sen yokken forumda neler, neler oldu biliyor musun Saliha : ne oldu kiz anlat, merakta birakma insani Berika: emre varya o aslinda.. Saliha : neymis aslinda, hadi meraktan catladim cabuk ol, birazdan dizim baslayacak.. Berika : o aslinda chp liymis, ak partili gibi davranip bizi kafalayacak mis Saliha : yok canim daha neler inanmam, nerden cikardin bunu Berika : kiz Allah canimi alsin ki, forumda herkes simdi bunu konusuyor ama sen daha en önemlisini kacirdin Saliha : hayda yine ne oldu, iki gün foruma girmiyoruz, neler kaciriyor, salla diziyi, seni dinliyorum Berika : ahmet abi varya, o mittenmis.. Saliha : inanmayacaksin ben bunu biliyordum ama simdi yanlis anlasilir diye dile getirmedim, öyle imali konusmalarindan belliydi onda bir haltlar oldugu.. Berika : sorma kiz hürriyete haberleride o sizdirdi diyorlar Saliha : aman kiz dikkatli olalim, sonra bizide reklam yapar neme lazim, malzeme olmayalim yoksa babam beni keser valla Berika : tamam benden laf cikmaz bu arada haftaya sirnakta genclik kollari kongresi varmis, teskilat otobüs kaldiriyor geleceksin dime Saliha : ya sorma kiz gecen hafta sinop kongresinden sonra bende bir halsizlik, bir halsizlik bakalim belki geliriz, forumdan kimler geliyor.. Berika : ALI BORAN geliyormus Saliha : ay ciddimisin kiz, o benim idolüm onla mutlaka tanismam lazim.. Berika : o zaman ne yap,yap gel.. Saliha: tamam ben isleri yoluna koyayim simdiden hadi ben kactim kizlar beni bekliyor.. Berika : tamam hadi görüsürüz benimde forumda nöbetim basladi, dolunay baskani gececegim, hem meydani enginar ve ahmet gibilere birakmamak lazim Saliha : hadi gazan mübarek olsun canim... |
|
![]() |
#688 |
![]() :D :D :D :D :D
uzun bi süre foruma gelmiycem bu ne ya psikolojim bozuldu :D :D :D |
|
![]() |
#689 |
![]() :D :D :D
toparlanayım yorum yapıcam ![]() abi yalnız nokta tahminlerin var tebrikler artıyı hakettin :-* |
|
![]() |
![]() |
#690 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 13 Misafir) | |
|
|