![]() |
#11 |
![]() Ben:Sİğaran varmı üstadım
Necip Fazıl ![]() Ben:Siğaran varmı? x1 ![]() Ben:Bi cigara ver ya x1:Ayıp ettin buyur ben:Siğaran varmı? x2 ![]() ben:Bi cigara ver ya x2:Ayıp etin buyur ben:Siğaran varmı? Engineer:Yok Dolunay Kadim:Mehmet Akif sen kaç paket siğara içiyorsun? ben:Kezirlerin vermelerine bağlı. 2 gün sonra ben:sigara içesim geldi hüvader:siğara sağlığa zararlıdır siüara ak ciğeri mahfeder ben:annadım Mehmet abiçok haklısın içmemem lazım ben:Emre abi siğaran varmı? Engier:Yeter be siğaramı bitirdin beni o siğarasını aldığın kerizmi zannettin ben:Siğarası olan verbilirmi? Bir Başka:Mehmet Akif yater abilerin ablaların söylüyor anamıyormusun siğara içince bağamlı olacaksın bu sana madden manevi zararı olacak. ben:Anadım.Birdaha içmeyeceğim söz ben:Siğarası olan verebilir? Bir başka:Hani içmiyecektin? BEN:Siğara demedim herhangi birşeyi içmeyecepim bu kola olur ayran olur 10 gün Sonra ben:Siğaran varmı? x4 ![]() ben:Oh bir şunu çekemesem yaşıyamazdım ç Bir Başka:Mehmet Akif iyimisin bu seferde uyşturucuyamı başladın ben:O kadar deyil bir siğaram vardı onu uyuşturucu ettiniz Bir Başka:Uyuşturucu aldğın belli almasan böyle konuşmazdın ben: :-\ Bir Başka: ![]() Enginer:Yani diyorki uyuşturucu almış bir halın var. Ben:Boş verin ne uyuşturucu ne pro.Siğaranın üstüne yok Enginer:Nargileye noldu? ben:Onun yeri başka. BEN:Elmalısı vişnelisi Ben:Emre abi senle nargile içmeye gidelimmi bir gün? yanına siğarada söyleriz. Enginer:Tabi gideriz ama hesapları sen ödeyeceksin tamammı. Ben:Ne yapayım kerizlerden aldık birazda biz kerizlik yapalım. Ben:Emre abi yanımıza silahları alalımmı? Enginer:Gerek yok Ben:Su uyur düşman uyumaz ne olur ne olmaz 2 adam koruma getiriyorum Enginer:Tamam. ![]() |
|
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|