AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 08-03-2007, 22:20   #1
Kullanıcı Adı
seyid
Standart SEVE SEVE GELİRİM

Ziya Doğan'ın ısrarla istediği Orhan Ak, Trabzonspor'a sıcak baktığını açıkladı.

Adı son günlerde sürekli Trabzonspor ile anılan ve teknik direktör Ziya Doğan’ın listesinin başında yer alan Orhan Ak, FANATİK’e konuştu. Başkan Nuri Albayrak’ın transferiyle bizzat ilgilendiği tecrübeli oyuncu, gelişmeleri yakından izlediğini ama önce kulüplerin anlaşması gerektiğini söyledi. Yurt dışı da dahil olmak üzere kendisine çeşitli tekliflerin yapıldığını belirten Orhan Ak, “Şu an Galatasaray’ın sözleşmeli oyuncusuyum ve verilen program doğrultusunda profesyonelce çalışmalarıma devam ediyorum. O nedenle de önce kulübümün transfere onay vermesi lazım. Ancak Trabzonspor elbetteki bu ülkenin önde gelen kulüplerinden biri. Ben kendi adıma Bordo-Mavili formayı giymekten yana asla bir sorun yaşamam” ifadelerini kullandı.

Orhan olmazsa Hayrettin
Yönetim, sol kanat sorununu yerli bir isimle çözmekte kararlı. Teknik direktör Ziya Doğan’ın, “Yakından tanıdığımız tecrübeli bir oyuncu. Aynı zamanda idman eksiği de yok. Aradığımız özelliklere sahip” dediği Orhan Ak için ısrarını sürdüren Bordo-Mavililer, deneyimli oyuncunun alternatifini de belirledi. Karadeniz temsilcisi, Orhan Ak’ta sorun yaşarsa gündeme Sivasspor’un sol kanat oyuncusu Hayrettin’in geleceği bildirildi.

seyid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-07-2007, 00:37   #2
Kullanıcı Adı
fatih_44
acaba nasıl oynar oda var
fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2007, 13:34   #3
Kullanıcı Adı
mavera,
orhan benim akrabam..ailesini tanirim karakterli bir cocuk ama bence kapasitesi yeterli degil..yani celaleddin den fazla bir artisi yok..
ayrica ek olarak belirteyim orhanin ailesi Trabzonlu ama orhan bildigim kadariyla Trabzonsporlu degil..
Alt 08-07-2007, 14:31   #4
Kullanıcı Adı
tuğba61
calaleddin takımın en bozuk adamlarından ne artısı.. orhan ondan iyidir ;)
tuğba61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-08-2007, 11:52   #5
Kullanıcı Adı
mavera,
Alıntı:
tuğba61 Nickli Üyeden Alıntı
calaleddin takımın en bozuk adamlarından ne artısı.. orhan ondan iyidir ;)
bende zaten orhanin ne kadar kötü oldugunu anlatmak icin celaleddin den daha fazla artisi yok dedim..al birini, vur ötekine..
ah ah apo dan sonra su sol kanat dikis tutmadi ya ona yanarim...orhan mis, celo ymus..onlar Trabzonspor da degil gitsinlerde kumda oynasinlar!
Alt 08-08-2007, 13:21   #6
Kullanıcı Adı
tuğba61
hımm evet.. takımda canla basla oynayan bi gökdeniz kaldı diğerleri bos ruhsuz oynuolar.. bide orhanı alcaklar orhan bizim için oynamazki kendi için oynucak yüselmek için.. ya aslında altyapıdan oynatmaları lazım sadece diğer takımlardan futbolcu istemiorum ben.. yoksa daha çok şampiyonluk bekleriz :-\
Alt 08-08-2007, 13:39   #7
Kullanıcı Adı
mavera,
Alıntı:
tuğba61 Nickli Üyeden Alıntı
hımm evet.. takımda canla basla oynayan bi gökdeniz kaldı diğerleri bos ruhsuz oynuolar.. bide orhanı alcaklar orhan bizim için oynamazki kendi için oynucak yüselmek için.. ya aslında altyapıdan oynatmaları lazım sadece diğer takımlardan futbolcu istemiorum ben.. yoksa daha çok şampiyonluk bekleriz :-\
evet takimda bir ruhsuzluk var..bunu görmek cok zor degil..
ya anlamadigimiz bir nokta var..yönetime baski yapiliyor yildiz al al diye arkadaslar kabul etsekte etmesekte yildiz oyuncular trabzonda oynayamaz, uyum saglayamaz..
yani bizim istanbul takimlariyla bütce olarak yarismamiz imkansiz hadi diyelim aldik yildiz ne oluyor oynamiyorlar uyum saglayamiyorlar cünkü Trabzon ufak yer, cok sosyal bir sehir degil yildizlari kesmiyor..
o halde ne olacak eskiden oldugu gibi yildimizi kendimiz cikaracagiz bir fatih, bir gökdeniz, bir hüseyin gibi yildiz cikarmamiz lazim buda altyapiya önemden geciyor..
ya su celo oynayacagina oyasin ufukhan neyi eksik celodan bu sezon basi yusuf kurtulus diye bir cocuk oynadi gercekten gelecek vaad ediyor, top ayagina yakisiyor..oynatin, kazanin bu gencleri..
can diye 3. ligde degirmendereyle gol krali olan cocugu hic görmeden direkt konyaya veriyoruz, ali güzeldali gecen sene harcadik..
anlayamiyorum.. :-\ :-\
Alt 08-08-2007, 13:44   #8
Kullanıcı Adı
tuğba61
işte bunun yüzünden bişey yapamıyoruz kendi değerlerimizin farkında değilizkiii :-\ trabzondan ne topcular çıkıo harika çocuklar var yaa onların farkına varamıolar yazık..
Alt 08-08-2007, 13:59   #9
Kullanıcı Adı
mavera,
kardes ben Trabzonu hic bilmem hayatimda hic gitmedim orada dogdugumu saymazsak..
ama bildigim tek sey var Trabzon gibi Türkiye de futbolla icice yasayan bir sehir yoktur..orada herkes teknik direktördür birazda bu yüzden kaybediyoruz ya..
cünkü taraftar suclu aradinmi hemen bulunur trabzon cocugu sucludur..o trabzon evladi sahada tepkiden korkar oynayamaz eli ayagina dolanir..
cünkü o macta ki bir yenilgi sonrasi sokakta görecegi tepkiyi bilir..o yüzden gökdeniz, hüseyin, hasan, tayfun, ufukhan gibi futbolcular hep bu psikolojiyle sahada oynarlar..
taraftarin ilk yuhaladigida onlar olur..elin yabancisi hata yapar sorun yok ama hüseyin hata yaptimi hemen isliklarlar..
bu takim basariyi hep kendi degerleriyle bulmustur..bu takim basariyi senolla, serdarlar, ali kemalla, tuncayla, hamiyle, fatihle, gökdenizle,necmiyle bulmustur...bu isler öyle jun la, musamba yla, marcelinho yla olacak isler olsaydi mehmet ali yilmaz yakalamisti basariyi ;)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)