05-25-2008, 02:00 | #1 |
Sakın beyler okumasın :)
Issız bir adada 3 erkek mahsur kalırlar. Adadan kurtulmanın yollarını ararlarken, cinli bir şişe bulurlar...
Şişeyi incelerlerken içinden cin çıkar. Cin 3 erkeğe der ki: ''Dileyin benden ne dilerseniz. Ne dilerseniz yerine gelecektir. Sadece bir dilek dileme hakkınız var'' Birinci erkeğe sorar: ''Senin dileğin nedir? Ne istersin?'' Erkek cevap verir: ''Şimdikinden 100 kat daha zeki olmak istiyorum'' Cin Sözünü yerine getirir ve erkek 100 kat daha zeki olur. Hemen orada ki ağaçlardan bir şekilde kayık yapar ve adadan kurtulur. İkici erkeğe sorar: ''Senin dileğin nedir? Ne istersin?'' İkinci erkek cevap verir: ''Şimdikinden 1.000 kat daha zeki olmak istiyorum'' Cin sözünü yerine getirir ve erkek 1.000 kat daha zeki olur. Hemen oradaki ağaçlardan bir şekilde motorlu bir deniz vasıtası yapar ve adadan kurtulur. Sıra gelir üçüncü erkeğe Cin sorar: ''Senin dileğin nedir? Ne istersin?'' Üçüncü erkek cevap verir: ''Şimdikinden 10.000 kat daha zeki olmak istiyorum.'' Cin sözünü yerine getirir ve O da 'BAYAN'olur...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-25-2008, 15:28 | #2 |
[b] :D :D :D
yahu eline sağlık kardeşm çok güldüm + :-*[/b] |
|
05-26-2008, 02:31 | #3 |
kendini zeki sanan varlıklarda aslında biraz noksanlık vardır. neyseki biz erkeklerin bir kısmında bu sanma durumu yok. hikayeye göre bayanlar öyle sanırım :-*
|
|
05-26-2008, 02:58 | #4 |
:D |
|
05-26-2008, 10:08 | #5 |
Bayanların zeki olduğunu düşünmüyorum Ha bazen oldukça zekice davranıyorlar ama gördüğüm kadarıyla bir şeyi öğrenmede erkekler gibi değiller.
Fakültede Autocad dersinde asistanlık yaptığım için bunu biliyorum. Erkeklere bir defa anlattığım şeyi, bayanlara bir kaç kez anlatıktan sonra anlayabiliyorlar. Tabi anladıktan sonra erkeklere nazaran biraz daha iyi yapıyorlar. Geç kavrayıp iyi yapıyorlar sadece. |
|
05-26-2008, 10:15 | #6 |
bakalım burada nasıl bir kadın erkek tartışması dönecek
arkadaşlar kabul edin biz bayanlar süperiz 8) ama erkekler de fena sayılmaz :P neyse şaka bir yana araştırmalara göre erkekler daha pratik zekalıymış...fakat bu daha zeki olduklarını göstermez...ayrıca zeki olsalar ne farkeder eşleri olmadan yemek bile yiyemezler ki :D |
|
05-26-2008, 10:25 | #7 | |
Alıntı:
Katılıyorum, Ve.. Bu yüzden, erkeklerin bayanlardan gelecek önerilere, tefliflere karşı bariyerleri olması gerektiğini düşünüyorum. Paylaşım için teşekkürler. |
||
05-26-2008, 10:38 | #8 |
:D :D
|
|
05-26-2008, 12:04 | #9 |
püüüüü fıkra güzel ama ben yinede - veriyorum
|
|
05-26-2008, 12:44 | #10 |