AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dualar Dular ile ilgili herşeyi burada paylaşıyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 05-27-2008, 17:03   #691
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
Neşe'cim özelden attığım mesajımı almadın herhalde..msn'yede gelmiyon bana kırılmadın umarım...Seni çok seviyorum...dualarım seninle kardeşim..
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-27-2008, 17:13   #692
Kullanıcı Adı
selinay
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
yüce rabbim senki gizliyi açığı herşeyi bilensin.. senki insan oğlunun nankörlüğüne rağmen herdaim merhametlisin.. bizlerden merhametini eksik etme..
nerede zorda kalmış müslüman kardeşimiz varsa yardım elini uzat..
din düşmanlarına fırsat verme.. senin lafzınla bezenmiş dudakları susturmak isteyenlere fırsat verme ALLAHIM ..
selinay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-27-2008, 17:17   #693
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
Selin Hanım Dua kardeşliği için sizi de bakleriz ...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-27-2008, 17:19   #694
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
selinay Nickli Üyeden Alıntı
yüce rabbim senki gizliyi açığı herşeyi bilensin.. senki insan oğlunun nankörlüğüne rağmen herdaim merhametlisin.. bizlerden merhametini eksik etme..
nerede zorda kalmış müslüman kardeşimiz varsa yardım elini uzat..
din düşmanlarına fırsat verme.. senin lafzınla bezenmiş dudakları susturmak isteyenlere fırsat verme ALLAHIM ..

...Amin...
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-27-2008, 17:23   #695
Kullanıcı Adı
selinay
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
kusura bakmayın geç oldu fakat geldim levent bey her nekadar sizler kadar başarılı olamasamda...
selinay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-27-2008, 17:28   #696
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
selinay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
kusura bakmayın geç oldu fakat geldim levent bey her nekadar sizler kadar başarılı olamasamda...
Bir önceki sayfada dua kardeşlerimizin listesi var, isim yazdırıp orada bir kardeşimizle daim dualaşıyoruz .. Listeye isterseniz adınızı yazdırmak için bir talep mesajı yazın. Bir kardeşimiz bununla ilgileniyor.
Alt 05-28-2008, 22:36   #697
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
Her ses kendisinden bir nağme ve her şey kendisinden bir nâme olan Yüce Yaratıcı'ya hamd ü senâdan sonra, Efendiler Efendisi'ni salât ü selamlarla yâdediyor ve Rabbimizin ulu dergahı önünde bir kere daha el açıp yalvarıyoruz.

Ey engin rahmetin ve münkirlere itiraz noktası bırakmayan en kesin, en mükemmel delilin sahibi Rabbimiz! Ellerimizi Sana kaldırıyor ve ancak Senin inayetinle içine düştüğümüz sevimsiz durumlardan kurtulabileceğimizi umuyoruz. Muttali olabildiğimiz ve olamadığımız bütün kötülüklerden Sana sığınıyor ve Senden eksiksiz, bol nimet ve inayet-i kâmile istiyoruz.

Rabbimiz! Kalblerimizi Sana karşı haşyet ve reca duygusuyla doldur ve Senin kapından başka kapılara karşı içimizde bir temayül ve ümit duygusu bırakma. Biz kullarını Sana tevekkül ve iltica hisleriyle rızıklandır!
Bizi, kadın-erkek bütün kardeşlerimizi ihlasa ermiş ve erdirilmiş kullarını koruduğun gibi sıyanet buyur, ey sayılamayacak kadar nimetlerin, en güzel isimlerin ve en ulvî sıfatların sahibi Yüce Rab!
Efendimiz Hazreti Muhammed’e, aile efradına ve bütün ashab-ı güzînine salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz; dualarımızı kabul buyur Rabbimiz!..

AMİN!
Alt 05-28-2008, 23:12   #698
Kullanıcı Adı
Berika
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
benim kardeşim nerelerde gelmiyo :'( :'( :'( :'( :'(

Alt 05-28-2008, 23:36   #699
Kullanıcı Adı
Ravza_Ruveyda
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
[b]
Yâ Rabbi! Biz, ancak Sana ibadet ve yalnız Sana kulluk ederiz. Ancak, Senin için namaz kılar ve yalnız Sana secde ederiz. Yalnız sana yalvarır, ancak Sana koşar ve Sana yaklaştıracak şeyleri kazanmaya çalışırız. ibadetlerimizi sevinçle ve arzu ile yaparız. Yasak ettiklerini yapmaz ve azabından korkarız. Sen'den, bizlere rahmet ve ihsanının bol olmasını dileriz yâ Rahim.

Allah’ım! Bizlerden eksiksiz ibadet ve tâat bekliyorsun. Bunlara, ancak Senin sonsuz yardımınla sahip olabiliriz. Öyle ise; bize, Senin hoşnutluğunu kazandıracak, kusursuz ibadet ve tâatde bulunma imkanını bahşeyle!
Allah’ım! Vermiş olduğun nimetlerin elimizden çıkmasından, sağlık ve dirliğimizin bozulmasından, beklenmedik felaketlerden ve gazabının her türlüsünden ancak Sana sığınırız. Biz, aciz kullarının dualarını kabul eyle yâ Rabbi

Yâ Rabbi! Bizleri, Kur'ân'ın hidayeti ile yola getir. Onun faziletiyle derecelerimizi yükselt. Kur’an-ı Kerim'in tilavetiyle günahlarımızı affet.

Ey bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan Allah’ım! Ayıplarımızı ört, kalplerimizi pak eyle; hastalarımıza şifa; dertlilerimize deva, borçlarımızı ödemek imkanı ver. Din ve dünya işlerimizi islah eyle Yâ Rabbi!
Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açık her şeyi hakkıyla bilen ve bütün varlıkların biricik sahibi olan

Allah’ım! Gerçek bilir ve bildiririz ki, Sen'den başka Allah yoktur. Bizleri nefsimizin çılgın istek ve arzularından muhafaza eyle. Şeytan’ın bozguncu telkinlerinden Sana sığınırız. Allah’ım! Gönlümüzü, bütün azalarımızı sönmez, sonsuz nurunla aydınlat.

Yâ Rabbi! Bize, küfre açık kapı bırakmayan eksiksiz bir iman nasip eyle. Allah’ım! Bizi, yolunu şaşıran ve saşırıtanlardan değil, hidayete eren ve hidayete eriştiren kullarından eyle.

Yâ Rabbi! Görüşümüz kıt, gücümüz çok az; bu yüzden rahmetine ta'rifsiz derecede muhtacız. Ey her şeye Kadir, gönüllere şifa veren Allah’ım! Sen'den rahmetini dileriz. Duâmızı kabul eyle.
Allah’ım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz bütün günahlarımızı bağışla, çok bol olan rahmetini bizlerden esirgeme.
Yâ Rabbi! Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!
Cümlemizin kalbine İslam nurunu, Kur'an hidayetini ver. Cümlemizi Islam’a bağla, bizleri Müslüman olarak yaşat, Müslüman olarak öldür. Bizleri Dünyâ ve Âhiret mutluluğuna erdir. Dünya'da mekansız, Âhiret'de imansız bırakma Yâ Rabbi!
Amin

NOT: Samet kardeşim Dualarımda yerin hep var . İnşaAllah sende unutmuyorsun beni !!!
Ravza_Ruveyda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-29-2008, 00:05   #700
Kullanıcı Adı
Ravza_Ruveyda
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
benim kardeşim nerelerde gelmiyo :'( :'( :'( :'( :'(
Malesef ki uzun zamandan beri kimse buraya uğramaz oldu
Herkesten en başında birebir konuşmama ve uyarı yapmama rağmen bir kaç kez dikkate alındı
Fakat sonra yine eskiye dönüldü ve kimseler bu foruma uğramaz oldu

Bende artık yoruldum Ve çok üzülüyorum bu duruma :'(

Eğer Dua kardeşine ulaşamıyorsan yeni bir dua kardeşi bulabiliriz

Selametle
Ravza_Ruveyda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 43 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 43 Misafir)