AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-29-2008, 12:23   #1
Kullanıcı Adı
Abrek
Standart Çarşı'nın sonunu hazırlayan maç!




Manisa maçındaki sert tepkilerden rahatsız olan yöneticiler, grubun liderlerini yanına çekip Çarşı’ya kepenk indirtti.Önceki gece yarısı Çarşı'nın resmi internet sitesinden bir veda mektubu yayınlayan taraftar grubunun lideri Alen Markaryan, Çarşı'nın tarihe karıştığını açıkladı.

Tüm üyelerini şok eden karardan sonra bazı taraftarlar, "Çarşı, Alen ve arkadaşları istedi diye kapanmaz" tepkisi gösterirken, diğer takım taraftarları da kararı hayretle karşıladı. Spor kamuoyunda da gündeme oturan kepenk indirme kararının perde arkasında kulüp yönetiminin olduğu iddiaları ortaya atıldı.

DEMİRÖREN ŞİKAYET ETMİŞTİ!

Ligin son haftasındaki Manisa maçında “İstifa” tezahüratlarıyla Başkan Demirören ve Sinan Engin'i istemediklerini haykıran Çarşı önderliğindeki tribünler, yönetimin gazabına uğradı. Geçen haftaki divan toplantısında başkanın "Manisa maçındaki olaylar içimde bir acı olarak kaldı" sözleri, yönetimin ünlü taraftar grubunu hedef aldığının işaretiydi. Demirören ve Engin'e olan bu tepkinin yeni sezonda da tekrarlanmaması için Çarşı'yı pasifize etme planını devreye sokan yönetimin, grubun ileri gelenlerini kapatma konusunda ikna ettiği öğrenildi. Ayrıca yönetimin, takıma her durumda destek verecek bir taraftar grubunun oluşumuna katkı yapacağı gelen bilgiler arasında.

 

Abrek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi