AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-01-2008, 13:10   #1
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
Standart Bay-Kal:Beni Anyışla Karşılayın
Sav’ın kendi kendini dinlettiği ortaya çıkınca CHP'ye sessizlik çöktü. Erdoğan'la yüzleşmekten çekinen Baykal TOBB kongresine gitmedi.

Telekom kayıtlarının ortaya çıkması CHP'yi zor durumda bıraktı. Sessizliğin hakim olduğu CHP’de özellikle “Dinlemeyi devletin polisi yaptı” açıklamasını yapan Genel Başkan Deniz Baykal, zor durumda kaldı. TOBB'un her genel kuruluna katılan Baykal, yaşanan olayların ardından dünkü 63. Genel Kurulu'na katılmadı. Baykal'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile “aynı karede” yer almamak için TOBB Genel Kurulu toplantısına katılmadığı öğrenildi.

Beni anlayışla karşılayın
Edinilen bilgiye göre, TOBB Genel Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, önceki gün akşam saatlerinde CHP lideri Baykal'ı telefonla arayarak, Genel Kurul'a katılıp katılmayacağını sordu. Baykal'ın, Hisarcıklıoğlu'na "Başbakan ile aynı karede yer almak istemiyorum. Beni anlayışla karşılayın. Toplantınıza katılamayacağım ancak, sizi bizzat ekibimle birlikte Genel Kurul sonrası ziyaret edeceğim" cevabını verdiği öğrenildi. Kongre kulisinde, "Siyasi tarihimizde kimse bu duruma düşmedi. Gelse ne diyecekti" yorumları yapıldı. Bu arada Vakit Gazetesi'nin açıkladığı belgelere karşın, CHP yönetimi belgenin hileli olduğu yönünde görüş bildirmeye başladı.

Belgeye de inanmıyor
Parti yönetimi esas belgelerin Turkcell kayıtları olacağını öne sürüyorlar. Bu arada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın telekulak kriziyle ilgili soruşturması sürüyor. Sav ise, o gün Vakit Gazetesi ile herhangi bir görüşmesi olmadığı konusunda ısrarını sürdürüyor. Sav, genel merkezde parti yöneticileriyle yaptığı görüşmede telefonunun iki kez çaldığını belirterek, açık olan bir telefonun çalamayacağı görüşünü dile getirdi. Sav, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu, 23 Mayıs'ta saat 09:30 ile 11:00 arasında cep telefonundan yaptığı görüşmelerin dökümünü istedi.
SAMANYOLUHABER www.samanyoluhaber.com :D :D :D :D :D :D :D :D

Akmehmet_Akif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-01-2008, 13:12   #2
Kullanıcı Adı
beko_heko
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=48352.0

AYNI KONU BURADA DA VARDIR.
SAYGILAR.
beko_heko isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2008, 13:12   #3
Kullanıcı Adı
çilik
YA VARYA O KADAR SORUNLARIMIZ VARKEN SAÇMA SAPAN İFTİRALARLA GÜNDEMİ MEŞGUL EDİYORLAR SONRA REZİL OLUP OTURUYORLAR
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2008, 13:14   #4
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
Alıntı:
beko_heko Nickli Üyeden Alıntı

SAYGILAR.
haklısınız özür dilerim hemen yetkililere bildirip kitleteceğim inşallah
Alt 06-01-2008, 13:16   #5
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
Alıntı:

SAYGILAR.
+
Alt 06-01-2008, 13:18   #6
Kullanıcı Adı
beko_heko
Alıntı:
Akmehmet_Akif Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SAYGILAR.
haklısınız özür dilerim hemen yetkililere bildirip kitleteceğim inşallah
ESTAĞFİRULLAH SADECE BİLGİN OLSUN.YANLIŞ ANLAMA.PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORZ VE BEKLİYORUM
beko_heko isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)