![]() |
#1 |
![]() Bobo gidemez Beşiktaş’ın hocası Ertuğrul Sağlam, Brezilyalı golcü için son sözü söyledi Yıldız oyuncudan çok memnun olduklarını dile getiren Sağlam, 'Çok çok iyi bir teklif gelmezse satmayı düşünmüyoruz. Bobo'dan çok şeyler bekliyoruz' dedi BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Başkan Yıldırım Demirören'e bir rapor vererek gelecek sezon için daha fazla transfere ihtiyaçları olmadığını söyledi. Öncelikle Bobo konusuna değinen Sağlam'ın, 'Kesinlikle çok iyi bir golcü ve ben ondan çok memnunum. Satılmasına karşıyım. Bir yere gitmesini istemiyorum. Ancak çok çok iyi bir teklif gelirse o zaman Bobo'yu satabiliriz. Ama gelmezse Beşiktaş'ta kalacak. Ondan çok şeyler bekliyorum ve umutluyum' dediği öğrenildi. Demirören'le görüşen genç antrenörün, 'Sivok, Zapatochny, Seric ve Tuna bizim savunma anlamındaki problemlerimizi çözecek oyuncular. Gelecek yıl aynı problemleri yaşayacağımızı tahmin etmiyorum. Daha fazla transfer yapıp da takımı bozma niyetinde değilim. Eğer Cem Atan'ın bonservis sorunu çözülürse onu da alıp transferi kapatalım' diye konuştuğu ifade edildi. Sözlerini sürdüren Sağlam'ın ayrıca, 'Artık istikrarı yakaladık. Kadronun iskeleti de belli. Kadromdaki oyuncular tecrübe de kazandı. Gelecek yıl çok daha iyi bir Beşiktaş izleyeceksiniz' diye iddialı olduğu da belirtildi. Başkan Yıldırım Demirören'in de Ertuğrul Sağlam'a yanıt olarak, 'Camiamız artık başarı istiyor. Tek vücut olup, sezon sonunda ipi biz göğüslemeliyiz. Sana ve teknik heyete çok güveniyoruz. Bizi mutlu edin' karşılığını verdiği öğrenildi. Star
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() artık yeter !! siyahın yanındakı beyazdan günler yaşamak istiyoruz !! bono çoo....kk ii bir teklıf gelmediği sürece satılmamalı !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|