![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Bush' un ortadoğu gezisindeki meydan okuyucu, göz korkutucu tavrını, yani; restini gördüğünün ibaresi bir açıklama olmuş. Buradan İsrail' in ruh ikizi olan Amerikaya atıf var, sanırım ... Bush net bir söylemle İsraile destek vermişti.
Meydan okuma, restini görmekle boyut kazanmış. ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Ben aslında tarih açısında az çok şunu bilirim ki İranlılar asla güvenilmeyen bir halktır.Bir her sefere çıktığımızda arkamızdan vurmuşlardır.O yüzden kendi milletim açısından güvenmiyorum ama Amerika'ya karşı olan tutumundan ciddi olduğunu düşünüyorum...
Yani dediğim gibi adamların ekonomik anlamda bir bağlılığı yok ve ellerinde en büyük silah petrol var.Ayrıca İranlılar Araplara benzemez savaşçı bir kavimdir ve cesur olurlar :-* |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ülkelerin dostu, düsmani olmaz cikarlari olur!..iran tam bir muammadir..kimilerinin imrenerek baktigi, kimilerinin yüz cevirdigi iranin tam anlamiyla ne ifade ettigini ben simdiye kadar anlayamadim...
iran nedir, ne ifade eder? Islamin tam anlamiyla yasandigi bir ülke? ABD ve israilin ezeli düsmani? Islami yeniden sahlandiracak bir devlet? birilerinin hedef tahtasinda yer alan mazlum bir ülke? Halkina zorbalik yapan bir devlet? kendi basinin caresine bakmak isteyen bicare!? Mollalarla, Reformcularin güc gösterisi yaptigi bir diyar? |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Ama sonunda Yavuz'um olayı toptan çözmüştü ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
![]() Alıntı: