06-03-2008, 21:44 | #1 |
Başkan'dan Kombine Çağrısı Var
Şener'den Kombine Çağrısı
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor taraftarının yüzünü güldürmekte kararlı. Başkan Şener ve yönetimi adeta gece taarruzu yaparak bir inanılmazı daha gerçekleştirdi. Alınamaz denilen Gökhan Ünal da yeni sezonda artık Trabzonspor forması giyecek. Trabzonspor'a 15 yıl sonra yeniden başkan olan Sadri Şener transfer çalışmaları nedeniyle oldukça yorgun olduğunu söyledi. Şener transferi kapattıklarını açıklayarak, "Aslında ucunu açık bırakayım. Belki sürpriz bir isim olabilir. Gençlerin dışında bu söylediğim. Gerçekten çok yoğun çalıştık ve yorulduk. Ancak tatlı bir yorgunluk bizlerinki. Bizler yönetim olarak taraftara karşı olan görevimizi yapıyoruz. Bizim yaptığımız işin anlam kazanması için tüm taraftarlarımızın da kulübe karşı olan görevini yapması gerekiyor”dedi. ŞENER ”MÜDÜRÜM BENİ KUYRUK VAR MÜJDESİYLE UYANDIRMALI” Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu sezon Trabzonspor kombine biletlerinin en az 15 bin adedinin satılması gerektiğinin de altını çizerek, "Trabzon'un güçlerini birleştirme vakti geldi. Sen ben çekişmesi ortadan kalkmalı. Her gücü olan Trabzonlu takımına sahip çıkıp destek vermeli. Biz yönetim olarak onlara keyif verecek bir takım oluşturmak için fedakarlık yaptık. Onlar da kombine bilet alarak takıma destek vermeliler. Desteği kendimize değil kulübe istiyoruz. Trabzon'da otelde uyurken Genel Müdürüm beni, 'Başkanım kombine bilet kuyruğu var' diye uyandırmalı. Eğer aksi olursa inanın yaptığımız işin hiçbir değeri kalmaz. Şevkimiz kırılır. Yapılan işin değeri kalmaz”dedi. BEN TARAFTARA GÜVENİYORUM Trabzonspor taraftarının vefasını bildiğini belirten Başkan Şener, "Trabzonlu takımına sahip çıkar. Kentine sahip çıkar. Bu sezon en az 15 bin kombine bilet satmayı hedefliyoruz. Şimdiden de talepler gelmeye başlaması sevindirici Türkiye'ye her konu da örnek olan, hakkı yendiğinde 70 bin kişiyle sokaklara dökülen Trabzonspor taraftarı, beni yanıltmayacak.Trabzonspor'un satışa sunacağı kombine biletlerin kısa sürede tükenmesini bekliyorum. Türkiye'ye gücümüzü bir kez daha göstermenin vakti geldi. Kurumlar gücünü taraftarından alır. Bu nedenle de kombine bilet satışı çok önemli" dedi. TESİSLERDE YER KALMADI Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Başkanının sözünün tartışılmayacağını yineleyerek “Trabzonspor başkanı kim olursa olsun, onun sözü tartışılmamalı. Sözü tartışılacak biride Trabzon'un başında olmamalı. Ne dediysek yaptık. Yapamayacağımız işlerin sözünü vermedik. Olacakları söyledik ve yaptık. Gücümüzü de taraftarımızdan aldık. Transferi büyük oranda kapattık. Ancak ucu açık diyorum bunu gelecek vaad eden isimleri her zaman kadromuza katacağız. Ancak takıma direkt katkı yapacak belki bir isim daha transfer edilebilir. İkinci isim ise ancak sürpriz olur. Yani çok kaliteli bir isim,ve çok ucuz fiyatı olursa o zaman transfer yaparız. Şuanda büyük oranda transfer bitmiştir”dedi. 03 Haziran 2008 / 20:14 spor61
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-03-2008, 21:52 | #2 |
Başkan'dan Kombine Çağrısı Var
Helal olsun Başkan. İşte Trabzon'a böyle işbilir kişiler lazım. Son kongrede kalbim İbrahim Hacıosmanoğlu diyordu aklım Sadri Şener diyordu ancak son kararım Sadri Şener'di çünkü Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'na çok güveniyordum ayrıca Faruk Özak'ın da bu heyete destek vermesi daha doğrusu bu yönetim organizasyonunu oluşturması başarının geleceğini işaret ediyordu.
Ben şimdilik kombine alamam. İmkanı olanlar alabilir. Ben Trabzonspor'un GS, FB ve BJK'den hiçbir eksiği olmadığını ve onlar kadar heyecanlı taraftarları olduğunu gösteriyorum burada ve onların bölümlerinin yanında ezik büzük kalarak ezilmeyeceğimizi, bölümümüzün en az onların bölümleri kadar aktif olacağını mutlulukla belirtiyorum. Büyük takım olmak büyük gönül verenlerin olmasına bağlıdır. Biz İddiamızla Varız! |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|