![]() |
#1 |
![]() AK PARTİ GENEL MERKEZ KADIN KOLLARI KONGRESİ PAZAR GÜNÜ YAPILIYOR
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi, Bu Hafta Sonu Ankara'da Gerçekleştirilecek. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi, bu hafta sonu Ankara'da gerçekleştirilecek. 25 Mayıs Pazar günü Ankara ASKİ Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan kongre saat 11.00'de başlayacak. Kongreye Kayseri'den de delegeler ve 50 kişilik partili grup katılıyor. Kongre ile ilgili bilgi veren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Camuzcuoğlu şunları söyledi: Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz İl Kadın Kolları 2. Olağan Kongremizin ardından, Genel Merkez Kadın Kolları 2. Olağan Genel Kurulu'nu yapacağız. Pazar günü yapılacak olan kongremiz için Kayseri'den de 50 kişilik bir grupla, genel merkez kongremize katılacağız. Kayseri'de gerçekleştirdiğimiz kongremiz, iller bazında yapılan kongrelerin sonuncusu olmuştu. Bizim kongremizin hemen ardından da, bu hafta sonu Genel Merkez Kadın Kolları Kongresi'ni yaparak, kadın kollarında kongre süreçleri tamamlanmış olacak. AK Parti içinde, Kadın Kollarının öneminin büyük olduğunu herkes çok iyi biliyor. Bunu da, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'da çeşitli zamanlarda yaptığı açıklamalarda belirtiyor. Türkiye'nin 81 ilinde, kadın kolları kongrelerini başarıyla gerçekleştiren tek parti olmaktan büyük bir gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. İnşallah, genel merkez kongremizde de aynı coşkuyu yaşacağımıza inanıyorum" dedi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() feyza simdi ekibi yine toplar
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Annem gitmiy beraber gidecektik vazgeçti olmadı smdi :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() sonunda bi kongreye Allah izin ederse bende gidiyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ne Ankarası yaaa İstanbul olsaydı tühhhh :D
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ohh sonunda öğrendim nerdeymiş kaçtaymış teşekkürler
şimdi izin alma faaliyetlerine başlayım Allah'ım kesin gitmek istiyorum ne olur izin alabileyimmm ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ee kimse gelmiyo mu ya
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bu kongreye benden başka giden yoktu anlaşılan
![]() yorucuydu ama değdi çok güzeldi müthiş bi kalabalık vardı tamamiyle bayanlardan oluşuyordu bu kalabalık başbakanımızda yakından görmek çok güzeldi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|