![]() |
#221 |
![]() Biri inançsız der biri laik değil der biri demokratik değil der
Ak Parti nedir o zaman sizce ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
![]() Alıntı:
Seninde belirttigin gibi her kesimin ak partiye bir kisve uydurmaya calismasi aslinda ak partinin ne kadar basarili oldugunu gösterir, bu arkadaslarinda burada ak partiye salvolor yollamasi meyve veren agacin taslanmasi ilkesini akla getiriyor ;) |
||
![]() |
![]() |
#223 |
![]() TAMAMEN PALAVRA BENCE SAADETLE UĞRAŞACAĞINIZA ETRAFINIZA BİR BAKIN. KAÇTANE KAPATILMA DAVASINDA YANINIZDA OLAN VAR. ANCAK BU KAFA YAPISI İLE SİZDEN FAZLA BİRŞEY BEKLEMEK ANLAMSIZ.ÇÜNKÜ DAR VE ETRAFINDAKİ OLAYLARI ANLAYAMAYACAK KADAR BAST DÜŞÜNCEDEKİ İNSANDAN NE BEKLENİR.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
![]() Alıntı:
Palavra mı acaba? |
||
![]() |
![]() |
#225 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#226 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
![]() Saadep partileler o madene sahip çıksın o zaman
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
![]() bu duruma ne denir arkadaslar, egerki can dündar in yayinladigi haber ggrcegi yansitiyor ise, bu
osman beyin ne yaziktirki büyük gafi oldugu manasina gelir. zira kitlelere hitab eden bir sahsiyet, söyledigi sözlerin dogruluguna azami önem göstermesi gerekir, ve bir internet sayfasindaki yaziyi okumasi onun icin yeterli bir kaynaktir manasina gelmemesi lazim gelir. nitekim ben osman yumakogullari ni taniyorum, ve kendisinin ne kadar egitimli ve genis siyasi bilgiye sahip bir büyügümüz oldugunu biliyorum, ve onu taniyan biri olarak bu habere gülmekten baska bir tepki veremiyorum. can dündarin bu haberide, sal internete bir haberi, bakalim kac avanak var inanacak olan cinsinden. saygilarimla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|