AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 06-04-2008, 01:18   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Gökhan'a Kral Karşılama "Böyle Taraftar Görmedim"
Trabzonspor'da transfer bombaları arka arkaya patlıyor. Bordo Mavililerin yıldız transferi Gökhan Ünal resmi sözleşmeyi imzalamak için bu gece Trabzon'a geldi.

Gökhan Ünal menajeri Burak Altıparmak, Başkan Sadri Şener, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Basın Sözcüsü Levent Erkuloğlu ve Genel Sekreter Hasan Yener ile birlikte Ankara'dan Trabzon'a geldi. Gökhan'ı Trabzon Havalimanı'nda Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Mali Sayman Mahmut Aksu ve Teknik direktör Ersun Yanal'ın yanı sıra çok sayıda bordo mavili taraftarı coşkulu bir şekilde karşıladı. Taraftarlar Gökhan Ünal'a çiçek vererek omuzlara aldılar.

Buradan doğruca kalacağı otele giden Gökhan havalimanı'nda ayağının tozu ile yaptığı açıklamada böyle bir taraftar ilgisi görmediğini belirterek, “sizlere layık olmaya çalışacağım, Trabzonspor'un büyüklüğünü biliyorum, 4 büyük kulüpten birine geldiğim için mutluyum. İnşallah Trabzonspor forması altında şampiyonluklar yaşarız” dedi.

haber61

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-04-2008, 01:20   #2
Kullanıcı Adı
Kafes
rezalett utan utan Unal >
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2008, 01:24   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Türkiye bu transferi konuşuyor

Trabzonspor'un son transferi Gökhan Ünal, spor gündemine bomba gibi düştü. Peki bu transfer nasıl yorumlandı.

Ankara'da 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzaladığı Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal, Trabzon'a geldi. Spor camiası Gökhan Ünal transferini bakın nasıl yorumladı.

Milliyet: Yılın bombasını Trabzonspor patlattı.

Hürriyet: Galatasaray istedi, Trabzonspor kaptı.

İnternethaber: Trabzonspor bombayı patlattı.

Sabah : Gökan Ünal Trabzonspor'da (yorumsuz)

LigTV: Trabzonspor'dan büyük bomba

Star Gazetesi: Herkes koştu Trabzon kaptı

Fanatik: Efsane uyanıyor

03 Haziran 2008 / 23:22
haber61
Alt 06-04-2008, 01:25   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
rezalett utan utan Unal >
Ya hayır anlamadığım size noluyor efenim Kayserili misiniz yoksa?..
Alt 06-04-2008, 02:06   #5
Kullanıcı Adı
Düş Sokağı Sakini
muhalefet arkadaşlar, canımı sıkmayın benim..
Düş Sokağı Sakini isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2008, 19:32   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Ve Gökhan bugün saat 12:00'da Mehemt Ali Yılmaz Tesisleri'nde attığı imza il resmen Trabzonsporlu oldu.

İmzadan sonra konuşan Gökhan Ünal: "Trabzonspor gibi büyük bir camiaya gelmekten mutluyum, bana gösterilen sevgiyi hak etmek için elimden geleni yapacağım" dedi..

Başkan Şener imza töreninin ardından yaptığı konuşmada Gökhan'ı Trabzonspor'a kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, ''Göreve geldiğimiz günden itibaren iki yol seçmek durumundaydık. Bir tanesi alt yapıdan ve civardan yetişen futbolcular ile bu olayı gerçekleştirmek ama bu zordu. İkincisi ise yarışan, şampiyonluğa aday, kupalara gidecek bir yoldu. Biz Trabzon insanın yapısına uygun olarak, çok çabuk bir şekilde ikinci yolu seçtik''

'Transferlerin yüzde 97'sini tamamladık. Artık transferde gündemden düşmek istiyoruz. Bir ay dinlenmek istiyoruz. Burak transferi de Gökhan'ın alınmasıyla kapandı. Gökhan, 2 tane Burak eder'' diye konuştu.

-''KOMBİNE BİLETLERDE KUYRUK İSTİYORUZ''-

Taraftarlardan bir ricasının olduğunu kaydeden Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bu futbol kulüplerinin taraftarsız olmadığı bir kesin. Onlarla var oluyoruz. Kombine biletlerin alınmasını istiyoruz. Fenerbahçe taraftarları gibi kuyruğa girerek, Galatasaray gibi rekorlar kırarak satın alınmasını talep ediyoruz. Transferde diğer kulüplerle yarışır hale geldik. Trabzonsor'un büyüklüğünün ifadesi olarak, transferde de rakiplerimizle yarışır noktaya geldik. Temmuz ayında kamp var. Kampa kadar transfer gündemini sayfanızdan kaldırın. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha iyi bir Trabzonspor izlettireceğiz.''

Şener, ekonomik olarak çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ''Trabzonspor, büyük bir marka. Rahatlıkla borçların altına girer ve çıkar. Gelecek sezonu denk bütçeyle kapatırız diye düşünüyoruz. Trabzonspor, ulusal basında da devamlı bahsedilen bir kulüp oldu. İnşallah arkasını getiririz'' diye konuştu.

-GÖKHAN ÜNAL'IN AÇIKLAMASI-

Gökhan Ünal da Kayseri'de Trabzonlu arkadaşlarının çok olmasından dolayı Trabzonspor'a karşı her zaman sempatisinin olduğunu ifade ederek, ''Buraya geldiğim için mutluyum. Sonuçta Kayseri'de çok şey yaşadım. Burada da tekrarlamak ve büyük başarılar imzalamak istiyorum'' dedi.

Taraftarlara layık olmaya çalışacağını ifade eden Gökhan Ünal, ''Taraftar, bir takım için çok önemli şey. Taraftar, 90 dakika bizi desteklesin. O zaman daha büyük şeyler kazandırırız diye düşünüyorum'' diye konuştu.

Kendisinin Trabzon'da baskı hissetmeyeceğini düşündüğünü kaydeden Gökhan Ünal, ''Çünkü burada neler yapabileceğimi biliyorum. Trabzon'un yapısını da biliyorum'' dedi.

haber61
Alt 06-04-2008, 19:35   #7
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Püüü yazılar olsun sana Gökhan...Allah seni napsın...

Bizim taraftarımızın nesi vardı kardeşim...Tek eksikleri namaz saatiyle maç saati çakışırsa namaza gidiyorlardı yani 8)
Alt 06-04-2008, 19:37   #8
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Gökhan Ünal'ın etkilendiği an

Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Ünal, kulübün müzesini gezdi.
Gökhan Ünal, kulüp tarihi ve müzede yer alan kupalar hakkında genel müdür yardımcısı Altuğ Atalay'dan bilgi aldı.

Gökhan, hayatında ilk kez bu kadar fazla kupayı bir arada gördüğünü belirterek, ''Gerçekten çok etkilendim. Bu kupaların yanına yeni kupaların gelmesini çok isterim'' dedi.

AA

Alt 06-04-2008, 19:38   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı

Bizim taraftarımızın nesi vardı kardeşim...Tek eksikleri namaz saatiyle maç saati çakışırsa namaza gidiyorlardı yani 8)
Engineer adam bu kadar kupayı ilk kez bir arada görüyorum diyor. Daha ne olsun :D
Alt 06-04-2008, 19:42   #10
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı

Engineer adam bu kadar kupayı ilk kez bir arada görüyorum diyor. Daha ne olsun :D
Ya aslında haklı adam Trabzon neticede 4. büyük ve 3 büyüklere gidipte kaybolan oyunlardan olmaktansa Trabzon daha hayırlı olur adama ama ben Gökhan yerinde olsam özellikle bu sene gitmezdim çünkü Kayseri direk UEFA'ya gidiyor bu sene...

:/

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)