AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dualar Dular ile ilgili herşeyi burada paylaşıyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 06-08-2008, 12:55   #711
Kullanıcı Adı
sEbA
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
Sevgili dua kardeşim meryem ben geldim artık varım inşaallah ama sen yoksun Hep dualarımdaydın sana öyle güzel mübarek insanların; eyüp sultanların, fatihlerin,aziz mahmud hüdailerin yanında dualar ettim hep aklımdaydın canım Rabbim kabul eder inşaallah. Baki muhabbetle kal... Görüşelim inşaallah.
sEbA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-08-2008, 23:28   #712
Kullanıcı Adı
Ravza_Ruveyda
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
sEbA Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili dua kardeşim meryem ben geldim artık varım inşaallah ama sen yoksun Hep dualarımdaydın sana öyle güzel mübarek insanların; eyüp sultanların, fatihlerin,aziz mahmud hüdailerin yanında dualar ettim hep aklımdaydın canım Rabbim kabul eder inşaallah. Baki muhabbetle kal... Görüşelim inşaallah.
Canım hoşgeldin .. Özledim seni gerçekten. yine burda olman beni çok mutlu etti ablacım . Allaha emanet ol. Seni seviyorum canım kardeşim . Selametle.
Ravza_Ruveyda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-08-2008, 23:37   #713
Kullanıcı Adı
Ravza_Ruveyda
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
Dua kardeşim Samet dualarımdasın ...
msn.de görüşüyoruz inşaallah ama buradan da diyalog içinde olduğumuzu yazalım ki örnek olalım inşaAllah :-*
Rabbim herşeyi kalbine göre versin kardeşim . Allah c.c. her zaman yardımcın olsun .
Selametle.
Ravza_Ruveyda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-09-2008, 13:13   #714
Kullanıcı Adı
sEbA
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
yaaa benim dua kardeşim neden yok... tanışamadık bile onunla daha
sEbA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-09-2008, 16:25   #715
Kullanıcı Adı
Feride
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
sevgili dua kardeşim derda gülsün dualarımdasın canım benim. kendine iyi bak. Allah'a emanet ol. bizi de dualarından eksik etme...
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-09-2008, 16:37   #716
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
Ya İlahel Alemin! Takvamızı, imanımızı, zühdümüzü artır. Ahlakımızı güzelleştir, üzerimize sağnak sağnak sabır dök. Hz. Muhammed Mustafa'nın (sav) şefaatine nail eyle. Senin gölgenden başka gölgenin bulunmadığı kıyamet gününde bizi arşın gölgesi altında gölgelendir. Ayaklarımızı dünyada siratel müstakim yolunda, ahirette ise sırat köprüsünde sabit kıl.
Ya İlahi! Kafirlerin oyunlarına karşı uyanıklık, şeytanın desiselerine, nefsin hile ve aldatmalarına karşı uyanık bir kalp ihsan et. Bizleri "Bir fasık size bir haber getirdiği zaman..." ayeti celilesiyle uyararak kafir ve fasıkların emellerini verine getirmeme noktasında bir bilinç, şuur ve feraset ver. Yer ki da'van olan İslam davasının ağır yükünü kaldırabilecek takat, kâfirlere karşı koyabilecek cesaret, bela ve musibetlere karşı göğüs gerecek metanet ver. Bu hayırlı gün ve gecelerde gaflet anında Seni hatırlamayı, hatadan sonra münacat edip af dilemeyi, ateşten korkar gibi günaha düşmekten kaçmayı nasib et. Bize hakkı ile ibadet etmeyi nimetlerine karşı şükretmeyi ve rızana nail olmanın yollarım göster. Bu hayırlı günlerde Cemaat olmanın yükümlülüğünü algılamayı, tüm imkanları yolunda seferber etmeyi, emanet ettiğin mal ve canı yolunda feda etmeyi nasip et.

Dua kardeşim gülseven her daim dularımdasın canım,ravza_rüveyda ve tüm forum
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-10-2008, 00:04   #717
Kullanıcı Adı
Neşe
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
dualarınız için amin çok sağolun arkadaşlar benimde dualarımdasınız ............
Neşe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-10-2008, 01:53   #718
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart DUA KARDEŞLİĞİ

Kainattaki her bir varlığı ulûhiyetine ve rubûbiyetine delil yapıp kullarının yürüyeceği yollara işaretçiler koyan Rabbimize hadsiz şükürler, nihayetsiz senalar; kainatın yüzü suyu hürmetine yaratıldığı rehberimiz Efendimiz’e, aile fertlerine, yol arkadaşlarına salât ü selam ediyor, Rabbimize yalvarıp yakarmaya, dua ve niyazlarla gönlümüzü ortaya koymaya havadan, sudan daha fazla muhtaç olduğumuz şu günlerde bir kere daha ellerimizi açıyoruz:

Ey bütün mevcûdâtın yaratıcısı ve yaşatıcısı olan Yüce Allahımız! Sen Zât-ı Ecell-i A’lâsına hiçbir arazın ârız olamadığı, gücünü, kuvvetini hiçbir çerçevenin kuşatamadığı ve hiçbir beyanın Kendisini hakkıyla ifade edemediği yegâne Zât’sın! Bütün âleme yerleştirdiği alâmetlerle seyyarelerden zerrelere varana kadar topyekün mahlûkat tarafından eksiksiz bilinip tanınan ve varlığı kendinden Mevcûd-u Hakîkî de yine Sensin! Hiçbir delil ve hiçbir bürhan mevcudiyetini ispata kâfî gelemez. Varlığını, kullarının kalblerine yerleştirdiğin imanla duyuran ve varlık âlemindeki her şeyden daha ayan olan Sensin! Biz, Senin kapıkulların, varlığımızı Sana borçlu olduğumuz gibi, onun devamı da yine Senin devam ettirmenle mümkün olmaktadır. İşte bu hislerle Sana yöneliyor, Sana tevekkül ediyor, kudretinin azametine, ilminin ihatasına, iradenin şümûlüne, sem’ ve basarının da nüfûzuna dayanarak, bize de vahdaniyetinin esrarını duyurmanı istirham ediyoruz. Ruhlarımızı sıfât-ı sübhaniyenin tecellîleri ile pırıl pırıl hale getir ve kalblerimizi marifetinin nurları ile bütün kirlerden, paslardan ve ahlâk-ı zemîmeden temizle!...

Salât ü selamla kaldırdığımız ellerimizi, bir kere daha Efendimiz’i, O’nun biricik aile fertlerini, yıldızlar kadar yükseklerde pervaz eden ashabını hayırla yad ederek indiriyor ve bunları Senden diliyoruz Rabbimiz!

AMİN !
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-10-2008, 01:57   #719
Kullanıcı Adı
AdnnSmr
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
Çok güzel bir düşünce benimde bir dua kardeşim olsun isterim
ismim Adnan
AdnnSmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-10-2008, 02:28   #720
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart DUA KARDEŞLİĞİ
İnşallah sevgili Adnan kardeşim. Ravza Ruveyda kardeşimiz size bir dua kardeşi yazacaktır. Allah c.c. Razı Olsun.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 33 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 33 Misafir)