|
![]() |
#1 |
![]() neredeyse 1 yıl oldu hiç enlere yazmamıştım...şimdi görünce içimden geldi unuttuklarım muhakkak var affetsinler...kalbimde olanlar zaten kendilerini bilirler ;)
En İyi Aktif Üye: En İyi Yardımsever Üye:Dolunay kadim ;) En İyi Ciddi Üye:necip fazıl En İyi Şair Üye:ayşe berra,necip fazıl En İyi Sevdiğiniz Üye:berika :D En İyi Geveze Üye:ben ve emre yeteriz tek başımıza ![]() En İyi Karizmatik Üye:demokrat En İyi Kibar Üye:yalçın abi En İyi Komik Üye:engineer En İyi Hızlı Paylaşım Üye:gölge ve berika En İyi Yavaş Paylaşım Üye: :-\ En İyi Sevimli Üye:politikacı ve akkparti En İyi Sinirli Üye:engineer :D En İyi Kültürlü Üye:tayyipleyiz lügat yalçın engineer demokrat En İyi Sabırlı Üye:tüm akpartiforum cemaati...e bu kadar antidemokratik olaya sabrediyoruz ![]() En İyi Sakin Üye:ben rastlaşmadım En İyi Bayan Üye:ayşe berra, feyza, acizane,politikacı,ümitli,öztürks En İyi Erkek Üye:engineer,tayyipleyiz,lügat,yalçın,demokrat,yaren En İyi İmza:karar veremedim :-\ torpil geçeyim :berika :-X En Muhalefet üye:bir anda doluşan tüm saadetçiler
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir) | |
|
|