06-14-2008, 18:36 | #1 |
HANİ BİR ZAMANLAR
Hani Bir Zamanlar
Hani bir zamanlar sen, ne çok sevmiştin beni Bedenim de titrerdi, birden görünce seni Demet demet güllerle, beklerdim hep gelmeni Yavaşça gönlümüzden, esti bahar yelleri Artık mâzide kaldı, o günler gelmez geri Bir dünyâ kurmuştuk biz, ikimize sevgiden Dün gibi hâtıralar, bir anda geçip giden Niye bitti diye yâr, sorma bana sen neden Yavaşça gönlümüzden, esti bahar yelleri Artık mâzide kaldı, o günler gelmez geri Yaşardık biz sevdâyı, günbegün en derinden Her gün hazla dönerdik, senle aşk seferinden Günler daha güzeldi, hep biri diğerinden Yavaşça gönlümüzden, esti bahar yelleri Artık mâzide kaldı, o günler gelmez geri Kendimizden geçerek, sevgiyle bakışırdık Gittiğimiz her yerde, kolkola takışırdık Biz birbirimize yâr, ne de çok yakışırdık Yavaşça gönlümüzden, esti bahar yelleri Artık mâzide kaldı, o günler gelmez geri Buğulu bir anıdır, senle hep yaşananlar Kalbimde iz bıraktı, unutulmayan anlar Biten bir aşk yangını, tütüyor hep dumanlar Yavaşça gönlümüzden, esti bahar yelleri Artık mâzide kaldı, o günler gelmez geri ALINTI
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-14-2008, 18:43 | #2 |
HANİ BİR ZAMANLAR
Mazide kaldı o güzel günler ama heryerde hatırasıyla hatrlanır masum cümleler +1
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|