![]() |
#291 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
![]() neler oluyor burda :-X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | ||
![]() Alıntı:
neden korkuyorum kürtçenin resmi bir dil olmasına; pkk kürtleri kürtçe konuşmaya zorlayacaklar bunun üzerine türkler ise üstüne basa basa türkçe konuşacaklar meclis ikiye bölünecektir. kürtler ve türkler. mecliste dah açok türk veya kürt olamsı için hızlı nüfus üremesi olacaktır. elbetteki bunu 1 ırk kazanacaktır allah korusun bu okadar ileriye gidebilirki iki ırk düşman olup toprakları bile ortadan ikiye ayırabilirler. bunların temelinde ise pkk nın ayrım planı ortaya çıkar ve hedeflerine ulaşırlar (ALLAH KORUSUN) ama 1 dil resmi olunca 2 ırk ayrımı yapılmaz kürt türk diyede birşey yoktur hepimiz TÜRKİYELİYİZ. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
![]() Alıntı:
![]() sen pomaklarla kürtleri nasıl bir kefeye koyarsın? trt de kürtçe yayın yapılması pomaklar lazlar vs. ırkları üvey evlat yerine koyma anlamına mı geliyor? bir çok arap ülkesinde devletin resmi kanal veya radyolarında türkçe yayın da yapılıyor. hiç birinin de ülkesi bölünmüyor !!! senin kürt arkadaşın kürtçe bilmiyor. ben iki kelime kürtçe konuşamıyorum. trt nin bazen kürtçe yayın yaptığını söylüyorsun. senin trt izlediğinden bile şüpheliyim. ne zaman kürtçe yayın yapıldı? senin gibi faşistler üniversite yerleşkelerinde öğrencileri ailesiyle sırf Kürtçe konuştu diye dövüyorlar. 10 kişi bir kişiye saldırıyor. bu mudur milliyetçilik? rumca ya ermeniceye sesiniz çıkmaz kürtçe yayın yapılacak olsa kıyametleri koparırsınız. neymiş efendim? bölücülük olurmuş. hele hele sizin lideriniz bahçeli çıkıp demez mi: "kürtçe yayın yapılmasına izin verilmesi PKK ya verilmiş bir imtiyazdır" el insaf bahçeli en insaf. seçim zamanında siirtte batmanda diyarbakırda seçim lokallerinin camlarına veya direklere de aynen şöyle yazarlar: "türk kürt kardeştir!!!" herkes eşit hakka sahiptir.. felan da filan. hani nerde eşit hak? adama hakkı verildi mi terörist yerine koyuyorsun onları sonrada seçim vakti biz kardeşiz diyorsun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
![]() Facebookta bile TRT nin Kürtçe yayın yapmasına karşıyız diye gruplar kurulmuş bu insanların derdi ne?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | ||
![]() [quote=politikaci ]
Alıntı:
neden korkuyorum kürtçenin resmi bir dil olmasına; pkk kürtleri kürtçe konuşmaya zorlayacaklar bunun üzerine türkler ise üstüne basa basa türkçe konuşacaklar meclis ikiye bölünecektir. kürtler ve türkler. mecliste dah açok türk veya kürt olamsı için hızlı nüfus üremesi olacaktır. elbetteki bunu 1 ırk kazanacaktır allah korusun bu okadar ileriye gidebilirki iki ırk düşman olup toprakları bile ortadan ikiye ayırabilirler. bunların temelinde ise pkk nın ayrım planı ortaya çıkar ve hedeflerine ulaşırlar (ALLAH KORUSUN) ama 1 dil resmi olunca 2 ırk ayrımı yapılmaz kürt türk diyede birşey yoktur hepimiz TÜRKİYELİYİZ. [/quote destekliyorum :-* |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
![]() tabiki hepimiz türkiyeliyiz......benim düşüncem bence zarar yok....ama pkk dmek kürt demek değil...pkkk nın çoğu ermenidir...pkk zaten zülmunü kürtlere yapıyodur buda çok bellidir...ama ne desem boş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |