![]() |
#21 |
![]() Bence elimizden geleni yapalım yokuşa sürmeyelim
ben de boykot yapılması taraftarıyım. Müslüman kardeşime kim zarar verirse elimden gelen engeli önüne dizerim. Kötülükleri elimle düzeltmeye çalışırım. |
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Benim anlamadigim neden biz daha kalitelisini üretmiyoruz yada neden üretilen kaliteli seylere sahip cikmiyoruz yahudi mallari denilen listeye bakarmisiniz hepsi tek basina büyük bir marka Allah askina bana bir tane dünyaya nam salmis Müslüman markasi söyleyin ;)
isi sadece boykota indirgezsek kaybeden biz olur, kalitesi mamüllere tamah ederiz, isin bir diger yaninda samimi degiliz, buna bende dahil cogumuz samimi degiliz "aman benden ne cikarki" diyerek söylemdekileri, eyleme dökmüyoruz arkadaslar ;) |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Arkadaslar Allah calisana veriyor yatana degi!... nasil ki gecmiste ilmi alanda dünyaya nam saldiysak simdide adamlar davalari icin calisiyor ki, Yaradan veriyor ;)..
Sen, ben, o protesto edince o sirketlere ne kadar etki eder orasi bile cok fazla su götürür!... |
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Neye saygı gösterelim? çok çalıştılar emek verdiler parayı kazandılar istedikleri gibi at koştursunlar
önlerine gelen Müslümanı öldürsünler buna mı saygı duyalım. Çalışmaya gelince evet çalışalım başımıza ne geldi ise tembelliğimizden geldi. Ben gayet samimiyim elimden geldiğince boykotumu yapıyorum özellikle gıda maddelerinde. elimden şimdilik bu kadar geliyor daha fazlası geldiğinde onuda yapmak nasip olur inşaallah. |
|
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
Dünyada mutlaka çalıştığının emeğini alırsın müslüman olman senin nimetlendirilmende üstün kılmaz Karıncanın hac hikayesini bilirimisin bilmiyorum bu yolda karınca adımlarıyla ilerlemekte bişeydir. |
||
![]() |
![]() |
#27 | ||
![]() Alıntı:
Tebrikederim. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
Adamlar idealleri ugruna hic bir engel tanimiyor biz ise hemen kaciyor, siniyor, tirsizyoruz... o avrupaya gönderme yapan kanuninin torunlari simdi önder sav gibi üc kurusluk adamlarin diline düsmüs!.. heyhatki heyhat... oturdugu yerden bir tek tavuklar zafere ulasir arkadaslar! |
||
![]() |
![]() |
#29 |
![]() boykota her türlü yapabildiğim kadar varım ...ama bazen olmuyo...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Hak olmayan, hakka götürmeyen işlere saygı duymak bizi nereye götürür meçul.
Emeğe saygı sözünü harcamayalım Benim saygı anlayışım farklı ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|