AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 06-15-2008, 16:35   #21
Kullanıcı Adı
sümeyra
Standart Yahudi Malları !!
Bence elimizden geleni yapalım yokuşa sürmeyelim
ben de boykot yapılması taraftarıyım. Müslüman kardeşime kim zarar verirse elimden gelen engeli önüne dizerim.
Kötülükleri elimle düzeltmeye çalışırım.
Alt 06-15-2008, 16:39   #22
Kullanıcı Adı
Demokrat
Benim anlamadigim neden biz daha kalitelisini üretmiyoruz yada neden üretilen kaliteli seylere sahip cikmiyoruz yahudi mallari denilen listeye bakarmisiniz hepsi tek basina büyük bir marka Allah askina bana bir tane dünyaya nam salmis Müslüman markasi söyleyin ;)
isi sadece boykota indirgezsek kaybeden biz olur, kalitesi mamüllere tamah ederiz, isin bir diger yaninda samimi degiliz, buna bende dahil cogumuz samimi degiliz "aman benden ne cikarki" diyerek söylemdekileri, eyleme dökmüyoruz arkadaslar ;)
Alt 06-15-2008, 16:44   #23
Kullanıcı Adı
Kafes
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Benim anlamadigim neden biz daha kalitelisini üretmiyoruz yada neden üretilen kaliteli seylere sahip cikmiyoruz yahudi mallari denilen listeye bakarmisiniz hepsi tek basina büyük bir marka Allah askina bana bir tane dünyaya nam salmis Müslüman markasi söyleyin ;)
isi sadece boykota indirgezsek kaybeden biz olur, kalitesi mamüllere tamah ederiz, isin bir diger yaninda samimi degiliz, buna bende dahil cogumuz samimi degiliz "aman benden ne cikarki" diyerek söylemdekileri, eyleme dökmüyoruz arkadaslar ;)
Evet bence yapilan her emege SAYGI gostermesini ogrenmeli ve durmaksizin CALISMALIYIZ

Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-15-2008, 16:46   #24
Kullanıcı Adı
Demokrat
Arkadaslar Allah calisana veriyor yatana degi!... nasil ki gecmiste ilmi alanda dünyaya nam saldiysak simdide adamlar davalari icin calisiyor ki, Yaradan veriyor ;)..
Sen, ben, o protesto edince o sirketlere ne kadar etki eder orasi bile cok fazla su götürür!...
Alt 06-15-2008, 16:50   #25
Kullanıcı Adı
sümeyra
Neye saygı gösterelim? çok çalıştılar emek verdiler parayı kazandılar istedikleri gibi at koştursunlar
önlerine gelen Müslümanı öldürsünler buna mı saygı duyalım.
Çalışmaya gelince evet çalışalım başımıza ne geldi ise tembelliğimizden geldi.
Ben gayet samimiyim elimden geldiğince boykotumu yapıyorum özellikle gıda maddelerinde. elimden şimdilik bu kadar geliyor daha fazlası geldiğinde onuda yapmak nasip olur inşaallah.
Alt 06-15-2008, 16:54   #26
Kullanıcı Adı
sümeyra
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar Allah calisana veriyor yatana degi!... nasil ki gecmiste ilmi alanda dünyaya nam saldiysak simdide adamlar davalari icin calisiyor ki, Yaradan veriyor ;)..
Sen, ben, o protesto edince o sirketlere ne kadar etki eder orasi bile cok fazla su götürür!...
Haklısın ahmet abi Yaradan Rahman sıfatıyla inanmayan kişilere de dünyada rızkını veriyor.
Dünyada mutlaka çalıştığının emeğini alırsın müslüman olman senin nimetlendirilmende üstün kılmaz
Karıncanın hac hikayesini bilirimisin bilmiyorum bu yolda karınca adımlarıyla ilerlemekte bişeydir.
Alt 06-15-2008, 16:54   #27
Kullanıcı Adı
Matematik
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
nikem bile yahudi malı offf > ulaa biz ne giyecez ne içecez bu avuç kadar insanlar Dünyayı ele almışlar biz hala nelerle uğraşıyoruz..
nike olmayan ayakkabıya ayakkabı mı denir değil mi? tabiki giyeceğiz tabiki marka takılacağız hem bu dünya böyle. bize ne filistinli çoçuklar çıplak ayaklarıyla gezerse gezsin. bize ne gözlerinin önünde babaları vuruluyorsa vurulsun. ben nike ayakkabımı hiçbirşeye değişmem
milli mücahide güzel demişsin :-*
Tebrikederim.
Matematik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-15-2008, 16:55   #28
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
sümeyra Nickli Üyeden Alıntı
Neye saygı gösterelim? çok çalıştılar emek verdiler parayı kazandılar istedikleri gibi at koştursunlar
önlerine gelen Müslümanı öldürsünler buna mı saygı duyalım.
Çalışmaya gelince evet çalışalım başımıza ne geldi ise tembelliğimizden geldi.
Ben gayet samimiyim elimden geldiğince boykotumu yapıyorum özellikle gıda maddelerinde. elimden şimdilik bu kadar geliyor daha fazlası geldiğinde onuda yapmak nasip olur inşaallah.
Sümeyra arkadas ne demis bak "emege" demis yani yapana degil ;).. ikisi arasinda cok fark vardir evet o emek daha sorna bize silah olarak geri dönüyor ama adamlar davalarina sadik, sahip..
Adamlar idealleri ugruna hic bir engel tanimiyor biz ise hemen kaciyor, siniyor, tirsizyoruz... o avrupaya gönderme yapan kanuninin torunlari simdi önder sav gibi üc kurusluk adamlarin diline düsmüs!..
heyhatki heyhat... oturdugu yerden bir tek tavuklar zafere ulasir arkadaslar!
Alt 06-15-2008, 16:57   #29
Kullanıcı Adı
Beritan
boykota her türlü yapabildiğim kadar varım ...ama bazen olmuyo...
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-15-2008, 17:00   #30
Kullanıcı Adı
sümeyra
Hak olmayan, hakka götürmeyen işlere saygı duymak bizi nereye götürür meçul.
Emeğe saygı sözünü harcamayalım
Benim saygı anlayışım farklı görüşlerinize saygı duyuyorum dinliyorum dersler almaya çalışıyorum

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)