![]() |
#781 |
![]() Selamun Aleykum arkadaşlar .
Dua kardeşliği listesinin son hali aşağıda bilginize sunulur ama Tüm uyarılara rağmen ve daha en başında verilen sözlere rağmen sanırım biribiri ile görüşemeyenler olmuş. dua kardeşi ile hiç tanışamayanlar bile olmuş ![]() Şimdi bu listeyi düzenleyeceğim ama Allah aşkına lütfen gerçekten samimi duygularla bana söz veriniz. Dua kardeşiniz ile irtibatı kesmeyeceğinize ve eğer siteden gitme durumunuz varsa bununla ilgili mutlaka bana bilgi vereceğinize söz veriniz. Cidden ben, bu dua kardeşliğini başlatırken çok mutluydum ve herkes aynı özeni gösterir sandım ama birazcık yanıldım ![]() İnşaAllah burda olan kardeşlerimizle yolumuza devam edicez. Aramıza gelmek isteyen kardeşlerimiz olmuş. şimdi bu kardeşlerimizi ben dua kardeşi ile hiç görüşmeyen kardeşlerimiz ile eşleştireceğim. Bu yüzden bana bilgi vermenizi rica ediyorum. Bende listede buna göre düzeltme yapayım. Yeni gelen kardeşlerimden ricam ise Lütfen bunu geçici bir şey olarak görmeyin Alacağınız sorumluluğu hakkıyla yerine getirecekseniz eklemenizi yapayım !!! Dua kardeşliğine katılmak isteyen kardeşlerim isimlerinizide yazarsanız sevinirim. Dua kardeşliğine katılmak isteyenler : AdnnSmr (ADNAN) , _Yeniden_- , bilgi müdavimi , KaraEsref Şimdi listeyi kardeşlerim inceleyin ve lütfen dönüş yapınız bende düzeltmeyi yapayım inşaAllah .. Selam ve dua ile .. [size=10pt](Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.)[/size] DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - takva_gül (NURGUL) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay (SELAHATTİN AY) 10- yavuz_niksar (YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE) 11- Polat(POLAT) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim (REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE) 14- Tolay (TOLGA) - Ha_lee (HALE) 15- akzeinebu (ZEYNEP)- Sedef (AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha(SALİHA) - Huzura Doğru (CEMİL) 15- Nazende (SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 (TUĞBA ) 17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN ) 20- Ayşe42(AYŞE) - Suskunprenses (ESRA) 21- Yalçın (YALÇIN) - Tayyipleyiz (LEVENT) 22- tozkaldiran (ERKAN ) - Eses (OSMAN ) 23- fedai_can_mk ( MERYEM ) - sEbA (AMİNE ) 24- Duyguseli ( DUYGU) - Pınarsems (PINAR ) 25- Scorpio (TOLGA ) - Güliş ( GÜL ) 26- yasinarslanpay (YASİN ) - ****kübra**** ( KÜBRA ) 27- neşe (NEŞE ) - Gönülden (CANAN) 28- acizane44 (YELİZ ) - fütüvvet (BEDRETTİN) 29- Esma_Sultan (ESMA) - ( ? ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
#782 |
![]() Benim dua kardeşim siteden ayrıldı
|
|
![]() |
#783 | |
![]() Alıntı:
Eğer siz hiç görüşemiyorsanız Dua kardeşinizi değiştirebiliriz tabiki İnşaallah |
||
![]() |
![]() |
#784 |
![]() ben de yeni dua kardeşi istiyorum mümkünse :
![]() |
|
![]() |
#785 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
#786 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
#787 | |||
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Tamam inşaAllah yeni Dua kardeşi yazılacak kişiler arasına not ediyorum seni |
||||
![]() |
![]() |
#788 | |||
![]() Alıntı:
![]() ![]() Peki kendisi silinmesini istedimi ? |
||||
![]() |
![]() |
#789 |
![]() Bende görüşemiyorum dua kardeşimle... Msn de de görüşemiyoruz artık.. Buraya da bir sürü mesaj yazdım hiç cevap gelmedi ondan... Ayrıca bende nick değiştirdim Ayşe42 değil artık...
![]() Naçizane bir öneri bence bu liste baştan yenilenebilir... Gidenler var rçünkü ya da aktip olmayanlar... :-[ |
|
![]() |
![]() |
#790 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 27 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 27 Misafir) | |
|
|