06-16-2008, 22:13 | #1 |
Barış'ın Golü 1. Seçildi
Barış Memiş'in golü 1. seçildi
Cola Turka Nisan ayının en güzel golü Barış Memiş'ten "Cola Turka Ayın Golü" yarışmasında Nisan ayının en güzel golü olarak Barış Memiş'in ligin 29. haftasında Denizlispor'a attığı ikinci gol siz değerli taraftarlarımızın 1119 oyuyla birinci seçilmiştir. Toplam 1456 oyun kullanıldığı yarışmada Umut Bulut'un 29. haftada Denizlispor'a attığı ilk gol 257 oy, Ergin Keleş'in ligin 32. haftasında Gaziantepspor'a attığı birinci gol 80 oy aldı. Barış Memiş'in golüne oy verenler arasında yapılan çekilişte Sedat Türkoglu/İstanbul isimli taraftarımız ödüle hak kazandı. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Toplam 1456 oyun kullanıldığı yarışmada Umut Bulut'un 29. haftada Denizlispor'a attığı ilk gol 257 oy, Ergin Keleş'in ligin 32. haftasında Gaziantepspor'a attığı birinci gol 80 oy aldı. Barış Memiş'in golüne oy verenler arasında yapılan çekilişte Sedat Türkoglu/İstanbul isimli taraftarımız ödüle hak kazandı. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. 16 Haziran 2008 trabzonspor.org.tr Not: Aradım buldum, emin değilim ama tahminime göre %90; o gol bu gol.. Az Bekleyince Açılıyor, denenmiştir.. Golü izlemek için 1.adım www.proxylord.com 2.adım açılan sitede boş yere www.youtube.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-16-2008, 22:19 | #2 |
Barış'ın Golü 1. Seçildi
Bu Barış geleceğin yıldızlarından tarzı çok hoşuıma gidiyor
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|