![]() |
#1 |
![]() Scott Piri'nin peşindeyiz Beşiktaşımız, A Milli Takım için Amerika'dan özel olarak getirilen ünlü performans koçu Scott Piri ile çalışmayı planlıyor. Oyuncuların gücünü, dayanıklılığını, performansını artırmak için özel programlar uygulayan, testler yapan Piri ile temasa geçecek olan siyah-beyazlı yönetimin, birlikte çalışmayı teklif edeceği öğrenildi. Şu anda 8 ayrı futbol, rugby ve basket takımına aynı anda performans koçluğu yapan ABD'li ekip için teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da ısrarcı olduğu gelen haberler arasında. SAĞLAM: VERİMİ ARTIRIRIZ Sağlam'ın, "Piri ve ekibi Milli Takım'da başarılı işlere imza attılar. Futbolcularımızdan üst düzey verim alabilmek için bu tür bilimsel yöntemlere başvurmamız gerekiyor" ifadesinin kullandığı belirtildi. Kaynak: Sabah
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Haber için teşekkürler Kartaliçe. + Bu arada yeni avatarın çok sempatik görünüyor. 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
ben teşekkür ederim .. kendime benzetmeye çelıştım ama ne kadar oldu bilemem 8) :D :D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Vaaay! İmza versiyonunu da çıkarmışsın. :D Yeni gördüm. İmzan için amin diyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|