AK Gençliğin Buluşma Noktası
Forum Köşe Yazarlığı Ak Parti Forum Köşe Yazarları buraya.

Stil
Seçenekler

Alt 04-03-2008, 16:53   #1
Kullanıcı Adı
GICIK
Standart KARTAL OLDUK
KARTAL OLDUK
ONLARIN UZANAMADIĞI GÖKLERDEN ONLARI SEYRETTİK
kurtlar aç kalmış,çakallar la oynar kapmaca
nasibe ne düşer diye,ağzından salyalar akıtmakta
kargalar doyurmaz,gözler KARTALDA
beyinleri algılamaz,
bir parça et akıllarında.
aç kurtlar,sefil çakallar,
puslu hava belki işinize yarar,
ya kısmet, belki hesap KARTALA döner.
çakal,kurt
kargalarda takılır peşinize
puslu hava fırsatya,böyle fırsat geçmez ele,
düşünüp akıl etmezler,
KARTALLAR TEK UÇAR, HEMDE ÖZGÜRCE

Kulakları çınlasın Erbakan hoca nın incileri vardır: hepinizin duyduğu yada gırgırda olsa birbirinize söylediğiniz "hadi ordan" "taklitçi zihniyet" en meşurlarıdır.çok şükür alıntı yapmadan yazmayı tercih ediyorum, iki satırda olsa üstte yazdıklarımı başkasından alıntı etmeden yazınca taklitçi zihniyet değilim hocam diyorum.Erbakan hocadan bahsedince İsmail amcayıda anamadan geçemiyecem.22 temmuzda eline 5-6 sayfa bazı notları almış,7-8 arkadaşıda yanına benim sorumlusu olduğum, okula gelmiş baktım, adamcağız bir alt kat bir bahçe bir sınıf koşturuyor.Gelmiş ama geç gelmiş biz heyecandan uyumamışız,müşahiti eksik sandık olmasın bir sandıkta 8 değil 9 kişi olalım diye,sabah saat 4 seçim bürolarında arkadaşlar hazır, 7 de sandık başına eee..bizim uyanıklar uyumadıya yol aldı,
olanda İsmail amcaya oldu,
sağdece ona olsa
chp nin mhp nin görevlileri
-" eyvah !!!!! çektiler
uyuyakalmışız
ama yinede İsmail amcaya daha çok acıdım.yaşındanda olsa gerek
"gel be İsmail amca babayla oğul arasında kavga küslük olmaz,gel bir çay içelim"dedim
ikimiz oturduk hem çay içtik hem muhabbet ettik
saat 17:00 de chp ağır olduğu sandığı seçtim. çıkan her AKP YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜRKEN,diğerleri arada birde çıksa moralimi bozuyordu.iptalse iptal ettirmek kolay iş değil. seçim kurulu üyeside verdiğim tepkilerden olsa gerek,ak parti çıktığında diğerleri çıktığında adamcağız direk pusulayı bana tutup gösteriyordu.chp nin 1 oyunu mhp nin 1 oyunu iptal ettirdim adamlar
-"ya yeter zaten sandıktan siz çıktınız bir oyda bizim olsun dediğinde,bir nal bir atı bir at bir orduyu bir ordu ülkeyi kurtarır,bellimi olur bir oy bir oydur.demiştim.
Sandıkta yıkamadığını nerede,hangi kapılar ardında yıkarım hesabında olanlar çakallar kurtlar sisli havada av yakalamak daha kolay değilmi??
BELLİMİ OLUR !!!
biz böyle tırı vırı sahneleride,bazı seneryoda küçük büyük rol alanları çok gördük,
onlar büyük küçük avın peşinde iken
KARTAL olduk onların uzanamadığı göklerden onları seyrettik.
not: ak parti sevdalıları kusurumuz varise af ola

GICIK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-19-2008, 13:16   #2
Kullanıcı Adı
kralfk
Standart KARTAL OLDUK
paylaşım için sağol
kralfk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)