![]() |
#171 |
![]() tesekkurler ha lee ben de cok mutlu oldum canim
|
|
![]() |
![]() |
#172 |
![]() Bir Başka, Emre ve Duguseli.....
Teşekkür ederim, listenizde yer verdiğiniz için... |
|
![]() |
![]() |
#173 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#174 |
![]() ha_leecim teşekkür ederim canım beni enlerine layık gördüğün için
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#175 |
![]() [b]En İyi Aktif Üye:bir başka , politikacı , demokrat , berika , karaeşref , engineer , ha_lee , özgün genç , hüdaverdi acizane44
En İyi Yardımsever Üye:bir başka , dolunay kadim En İyi Ciddi Üye:lügat 8) En İyi Çok Rastladığınız Üye:bir başka , kartaliçe , karaeşref , berika En İyi Sevdiğiniz Üye:kartaliçe, berika , ak_saliha , eşref , politikacı , demokrat , bir başka , hale , ak_kelebek , loneliness ![]() En İyi Fanatik Üye:politikacı 8) oğuzdesouza , nusret , ümmü seleme , kartaliçe , özgün genç En İyi Karizmatik Üye:LüGaT En İyi Kibar Üye:ak kelebek En İyi Daimi Üye:alemdar , demokrat , dolunay kadim , ak kelebek , engineer En İyi Hızlı Paylaşım Üye:berika , hüdaverdi En İyi Paylaşımcı Üye:berika :-* En İyi Sevimli Üye:bir başka En İyi Kültürlü Üye:LüGaT En İyi Sakin Üye:ha_lee En İyi Bayan Üye:ak saliha kartaliçe berika ak kelebek politikacı bir başka En İyi Erkek Üye:engineer mavera RDonmezs oğuzdesouza loneliness alemdar özgün genç LüGaT 8) En İyi İmza:kusura bakmayın bunda mütevazi olamayacağım 'Parantezzz(akkparti)' 8) En İyi Nick:Parantez kartaliçe bir başka türkiye için akparti LüGaT En İyi Efendi Üye:LüGaT En Bilimsel üye:LüGaT En iyi en küçük üye:politikacı eylülde üye oldum ama ilk kez yazdım unuttuklarımdan özür dilerim :-* |
|
![]() |
![]() |
#176 |
![]() Parantez listeni cok guzel hazirlamissin umarim ilk ve son olmaz
![]() cok tesekkurler canim :-* |
|
![]() |
![]() |
#177 |
![]() sağol akkparti
|
|
![]() |
![]() |
#178 |
![]() Ha_lee ve parantez enlerinizde bulunmak çok güzel teşekkürler...
|
|
![]() |
#179 |
![]() Beni yazanda yazmayanda sağolsun,yazanada yazmayanada +'ları veriyorum :-*
|
|
![]() |
#180 |
![]() parantez teşekkürler listende olmak gurur verici :-*
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|