AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-21-2008, 21:35   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Darbelere '70 Milyonluk' Muhtıra
Genç Siviller'in öncülüğünde gerçekleşen 'Darbeye Karşı 70 Milyon Adım' yürüyüşü gerçekleşti...

Genç Siviller'in öncülüğünde kurulan 'Darbeye Karşı 70 Milyon Adım' platformunun Taksim'deki protesto gösterisi gerçekleşti. Eyleme destek veren 20 sivil toplum kuruluşu, İstiklal Caddesi'nin sonundaki Tünel durağından Taksim Meydanı'na doğru yürüdü. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte, 'Darbeye Karşı Ses Çıkar!' şeklinde pankartlar açıldı. Yürüyüşe Adalet Ağaoğlu, Lale Mansur, Nazlı Ilıcak ve Yücel Sayman gibi isimler de katıldı.

Bu arada gösterinin başlarında Engin Okur isimli bir provokatör, yürüyenlerin arasına girerek 'Ne Mutlu Türküm' diye bağırdı.

Sivil polislerin araya girmesiyle etkisiz hale getirilen Okur, uzun süre elindeki Türk bayrağını sallayarak provokatif hareketlerde bulundu.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-21-2008, 21:47   #2
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
İyi düzel hoş da basın açıklamasını niye ÖDP genel başkanının karısı yapıyor Buna anlam vermiş değilim...

Neydiği belirsiz bir kişinin karsının okuması faydadan çok zarara yol açar...
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2008, 21:53   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Genç sivillerin içinde her türlü düşünceye sahip insanların bulunduğunu göstermek için olabilir :-*
Sonuçta darbe karşıtı bir gösteri.Söz konusu darbe olunca kişilerin neyi savunduğunu gözardı etmek lazım.Sakallı veya başörtülü birisini seçmeleri doğru olmazdı,kişiyi tanımam ama bana göre ön yargıyı kırmak için yerinde bir karar olmuş :-*

Anayasa mahkemesi başörtüsü kararını iptal ettiğinde genç siviller yine basın açıklaması yapmıştı,basın açıklamasını okuyan alevi bir bayandı.Yanında başörtülüsüde vardı sosyalistide,farklılıklarını göstermek için bu yolu seçiyorlar.Başörtülü birisi basın açıklamasını yapsaydı ''haa özgür-der gibi bunlarda'' derdi bazı çevreler :-*
Alt 06-21-2008, 22:02   #4
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Genç sivillerin içinde her türlü düşünceye sahip insanların bulunduğunu göstermek için olabilir :-*
Sonuçta darbe karşıtı bir gösteri.Söz konusu darbe olunca kişilerin neyi savunduğunu gözardı etmek lazım.Sakallı veya başörtülü birisini seçmeleri doğru olmazdı,kişiyi tanımam ama bana göre ön yargıyı kırmak için yerinde bir karar olmuş :-*

Anayasa mahkemesi başörtüsü kararını iptal ettiğinde genç siviller yine basın açıklaması yapmıştı,basın açıklamasını okuyan alevi bir bayandı.Yanında başörtülüsüde vardı sosyalistide,farklılıklarını göstermek için bu yolu seçiyorlar.Başörtülü birisi basın açıklamasını yapsaydı ''haa özgür-der gibi bunlarda'' derdi bazı çevreler :-*
Yok ben başörtülü ya da AK Partili gibi bir şeyden bahsetmiyorum.Açıklamayı okuyan kişi Ufuk Uras'ın eşi.. Ve Ufuk Uras dediğimiz kişi de DTP'lilerin yandaşı.. Ben bu yüzden anlam veremedim dedim... Kalkıp biri dese ki terör örgütünün yandaşları açıklamalarını yapıo die ne olacak peki
Alt 06-21-2008, 22:04   #5
Kullanıcı Adı
Kafes
Bilmiyorum oguz ama hic bir zaman grup adinda toplanan insanlari samimi bulmamami tetikleyen bir olay olmus
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2008, 22:10   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Bişey olmaz :-*
O birileri benim gözümde teröristtir,bu yüzden bir şeydeme hakları yoktur,olmazda ;)
pkk dağda asker öldürüyor,onlar ise çehir içinde Müslüman Türk vatandaşlarına saldırıyor,aynı hesap.
pkk silahla toprak kapma peşinde,onlar ise düşünceleriyle ülkeyi işgal etme planları kuruyor,bak aynı şey :-*
Alt 06-21-2008, 22:19   #7
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Bişey olmaz :-*
O birileri benim gözümde teröristtir,bu yüzden bir şeydeme hakları yoktur,olmazda ;)
pkk dağda asker öldürüyor,onlar ise çehir içinde Müslüman Türk vatandaşlarına saldırıyor,aynı hesap.
pkk silahla toprak kapma peşinde,onlar ise düşünceleriyle ülkeyi işgal etme planları kuruyor,bak aynı şey :-*
Sen diyorsun ki teröristle, ülkeyi düşünceleriyle işgal etmeyi çalışanları aynı değerde görüyorum.. Doğru diyorsun.. :-*

Eee o zaman aynı şeyse bu yürüyüşün ne anlamı kaldı.. Açıklama yapanla karşımızdaki kişi aynıysa biz kimi kime protesto ettiriyoruz?

Alt 06-21-2008, 22:23   #8
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Bu arada Genç Sivillerin Taraf gazetesi ile bir yakınlığı var mı?
Alt 06-21-2008, 22:31   #9
Kullanıcı Adı
Berika
demokrasi isteyen insanların birbirlerine yakınlığı her zaman vardır...

ufuk arasın neye yakın olup olmadığını bilmiyorum ama her yerde darbeye hayır diyen demokrasiyi ağzından düşürmeyen biri..

taraf gazetesi ,genç siviller gibi...

burada yapılan bir görüşün yya da partinin propagandası değil...

ülkesini seven farklı görüşten insanların buluşması ve darbecilere hayır demesi...

sessiz kalmamak herkesin hakkı...
Alt 06-21-2008, 22:35   #10
Kullanıcı Adı
Meftun
Alıntı:
oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada Genç Sivillerin Taraf gazetesi ile bir yakınlığı var mı?
genç sivillerde aslında başkan gibi durumlar yok...
ama genç sivillerin istanbul sorumlusu gibi biri taraf da yazıyor...
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)